Kadın avukatı vuran zanlı yakalandı!

Antalya'da, avukat Sümer, platonik âşık olduğu, iki çocuk annesi Rus meslektaşı Ludmilla Akkaya'yı kızı ve eşinin gözü önünde vurdu. Kadın yoğun bakıma alınırken, kaçan zanlı Diyarbakır'da yakalandı

Kadın avukatı vuran zanlı yakalandı!
Sabah'tan Erdoğan Öztürk'ün haberine göre Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşanan olay, önceki gece Liman Mahallesi Gizem Sitesi'nde meydana geldi. Diyarbakır Barosu'na kayıtlı avukat Mustafa Kemal Sümer (34), iddiaya göre aynı sitede komşusu olan evli ve 2 çocuk annesi, avukat Ludmilla Akkaya'ya (34) platonik âşık oldu. Genç kadın, avukat Sümer'e karşılık vermedi ve uzaklaşmak için aynı sitede başka bir daire satın alıp, oraya taşındı. Ancak Sümer, eşi Rusya'da çalışan Ludmilla'nın peşini bırakmadı. Kadının taşındığı evin yanındaki daireyi satın aldı.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

2 ve 15 yaşında iki kızı olan Ludmilla Akkaya'nın Türk eşi L.A., olay gecesi Rusya'dan Antalya'ya döndü. İddiaya göre kıskançlık krizine giren avukat Mustafa Kemal Sümer, merdivenlerde karşılaştığı Ludmilla Akkaya'yı dövmeye başladı. Merdivenlerden yuvarlanan talihsiz kadın çığlık atarak yardım istedi. Bu sırada kadının eşi L.A. ve 15 yaşındaki kızı A.A. yardıma koştu. Sümer, belinden çıkardığı tabancayla kanlar içinde yatan kadının boynu ve göğsüne ateş etti. Ardından kadının yardımına koşan kızı ve eşine rastgele ateş etti. Mermiler şans eseri baba-kıza isabet etmedi.

"KARTAL TİMİ" YAKALADI

Annesini kanlar içinde gören A.A., gözyaşlarına boğuldu. Olayı gören site sakinleri durumu sağlık ekibi ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Ludmilla Akkaya'yı hastaneye kaldırdı. Hayati tehlikesi bulunan kadın yoğun bakımda tedavi altına alındı. Görgü tanıkları avukatın elinde silahla kaçarken Rus kadına, "Hepinizi öldüreceğim" diye tehditler savurduğunu iddia etti.

Olay sonrası kayıplara karışan avukat Sümer, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu'nun "Kartal Timi" ekibi tarafından Diyarbakır'da saklandığı evde yakalandı. Suçlamayı kabul etmeyen zanlı, susma hakkını kullandı. Avukatın, Rus meslektaşına platonik âşık olduğunu öne süren site sakinleri, Sümer'in bir hafta önce de site girişinde silahı ile kadını korkutmak için ateş ettiğini, şikâyet üzerine gözaltına alınan avukatın daha sonra serbest kaldığını söyledi.