Kadın çalışandan ünlü isme şok mesajlar!...

Dünyanın en büyük 100 ilaç şirketi arasında yer alan 103 yıllık Abdi İbrahim İlaç şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut’un başı eski çalışanıyla derde girdi.

Kadın çalışandan ünlü isme şok mesajlar!...
Akşam'dan Neslihan Keskin'in haberine göre Abdi İbrahim İlaç Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, tıbbi satış mümessili olan eski çalışanı Sibel A.’nın kendisine 200’den fazla mesaj atarak tehdit ettiğini iddia ederek, savcılığa başvurdu.

Barut’un cep telefonuna atılan “Arka bahçen olurum’, ‘Benimle olmak istemediniz mi?’, ‘O kadar tablo alıyorsun bir eserin de ben olayım’” mesajlarının incelendiği soruşturma sonunda Sibel A. hakkında 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sibel A. ise verdiği ifadesinde bunalıma girdiği için böyle mesajlar gönderdiğini söyleyerek pişmanlığını dile getirdi.

İşsiz kalınca bunalıma girdim!

Sibel A. verdiği ifadesinde “İşten ayrıldıktan sonra psikolojik dengem bozuldu.  Ekonomik sıkıntı içine girdim. İntihara teşebbüs ettim. Barut’a attığım mesajları bilerek ve isteyerek yazmış değilim. Kendisinden özür diliyorum” dedi.