Kadın dizisi final mi yapıyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan "Kadın" dizisi hakkında "Final mi yapıyor?" soruları Özge Özpirinçi'nin paylaşımından sonra artmaya başladı.

Kadın dizisi final mi yapıyor?
MedyaRadar'da yer alan habere göre yayınlandığı ilk günden beri hatrı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran "Kadın" hakkında 'Final mi yapıyor?  Final bölümü ne zaman?' soruları şu an sıkça soruluyor ve merak ediliyor. Bunun sebebi de dizide Bahar karakterini canlandıran başrol oyuncusu Özge Özpirinçci'nin paylaşımı oldu.

Instagram hikayesinde "Final okuduğumda ben! Ben böyle final görmedim arkadaş! Hemen 22. bölümü istiyorum" yazınca diziseverlerin aklına 'Final mi yapıyor?' sorularını getirdi.

KADIN FİNAL Mİ YAPIYOR?.. ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ AÇIKLADI

Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaparak sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getirerek şu açıklamayı yaptı: "Benim storyler yanlış anlaşılmış. Dizimiz final yapmıyor. Ben sadece 21. bölüm finalinden bahsediyordum. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece her salı sizlerle olmaya devam edeceğiz" notunu paylaşarak son noktayı koydu.

KADIN DİZİSİ GELECEK SEZON FİNAL YAPABİLİR İDDİALARI

Fox TV'nin Disney grubuna satılması birçok yapımın sona ermesine ve yakında da daha birçok yapımın final iddiası ile karşı karşıya kalmasına neden oldu. Fox ekranlarında yayınlanan yapımların bu satış nedeni ile finale gideceği söylense de Kadın dizisinde durum çok daha farklı. Kadın dizisi hakkında ortaya çıkan final iddialarının asıl sebebi dizinin orijinal yapımı olan "Woman" dizisi. Türkiye uyarlaması "Kadın" ismi ile yayınlanan dizinin Japonya yapımı "Woman" gerçekte yalnızca 11 bölüm olarak yayınlanmış. Bu durumda Kadın dizisinin de hikayenin tükenmesi ve yahut senaryonun kısırlaşması nedeniyle final yapması bekleniyor.

KADIN DİZİSİ KONUSU

“Kadın”, hayatın içinde iki çocuğunun ağırlığını ve sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan, onları fakirliğin ve yaşam mücadelesinin içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarına kendini siper ederek korumayı başaran bir annenin, Bahar’ın öyküsü. Annesi tarafından sekiz yaşındayken terkedilen Bahar, daha sonra babaannesini ve babasını da kaybeder ve hayatta yapayalnız olduğunu düşündüğü günlerde delicesine bir aşkla bağlandığı Sarp’la tanışır. Ancak mutlu bir evliliğin ve iki çocuğun ardından beklenmedik şekilde hayatını kaybeden Sarp, Bahar’ın geçmişe borcu ve bağlantısı olmuştur. Onun anıları, onunla yaşadıklarını her gün yeniden yaşamakta ve kalbini başka birine kapatmıştır. Ancak onu sekiz yaşında terk eden annesinin ve ailesinin hayatına yeniden girişi, taşınmak zorunda olduğu yeni mahallesi onun önünde beklenmedik kapılar açacaktır. Kadın, yaşam mücadelesini sırtlamış kadınların hayatlarını sade bir gerçeklikle ekrana taşıyor.

Kadın dizisi final mi yapıyor?