Kadın mimara öldüresiye dayak!

Mimar F.D, erkek arkadaşının yakınları tarafından öldüresiye dövüldü. Sevgilisinin evli olduğunu sonradan öğrendiğini belirten F.D, “Ayrılmak istedim ama kurtulamadım. Üzerine bir de darp edildim” dedi.

Kadın mimara öldüresiye dayak!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmirli mimar F.D. evli olduğunu sonradan öğrendiğini ileri sürdüğü sevgilisinin ailesi tarafından öldüresiye dövüldü. Yüzüne ve vücuduna darbeler alan 36 yaşındaki mimar F.D. araya giren vatandaşlar ve olay yerine gelen polisler tarafından kurtarıldı.

Karakola giderek kendisine saldıranlardan şikayetçi olan F.D, "Bunlar beni öldürecek. Can güvenliğim yok" diyerek karakolda bile ev adresini vermek istemedi. Olay sonrası 2'si kadın 3 kişi darp ve tehdit iddiasıyla gözaltına alındı.

VATANDAŞLAR YETİŞTİ

Kadına şiddet olayı, tüm Türkiye'nin ilgisini çeken Enginar Festivali'nin düzenlendiği Urla'da, geçtiğimiz pazar günü yaşandı. İddiaya göre bir kadın arkadaşıyla festivale izleyici olarak giden F.D. akşam saatlerinde evine dönerken, Urla Jandarma Kavşağı'nda aracını park etti. ATM'den para çekmek isteyen genç kadına, eski sevgilisinin yakınları saldırdı. Yere düşen ve aldığı tekme darbeleriyle ağır yaralanan genç kadının imdadına çevredeki vatandaşlar ve kısa sürede olay yerine gelen polis yetişti. Polis tutanaklarına göre kesici ve delici aletle yaralandığı belirtilen genç kadın, tedavisinin ardından ifadesine başvurulmak üzere Urla Merkez Karakolu'na götürülürken genç kadına saldırdığı iddiasıyla 2'si kadın 3 kişi gözaltına alındı. F.D'nin eski sevgilisinin erkek kardeşi V.Y. ile birlikte 3 kişi ifadeleri alındıktan sonra savcılığın talimatıyla gözaltına alındı.

'HAYATIM TEHLİKEDE'

Yaşadığı dehşeti anlatan F.D, "Üzerime vahşice saldırıp, tehdit ve darp ettiler. Ben sevgilimin evli olduğunu bilmiyordum. Benim hayatımla oynadı ama beni kötü biliyorlar. Evli olduğunu öğrendikten sonra zaten bırakmak istedim. Ama buna izin vermedi. Ben daha önce de Torbalı'da yine eski sevgilimin ailesi tarafından darp edildim. Daha önce de beni, eski sevgilimle çıplak fotoğraflarımı aileme göstermekle tehdit ettiler. Bana yaklaşmama cezaları vardı ama yaklaştılar. Sürekli darp ediliyorum. Hayatım tehlikede ve can güvenliğim yok" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.