Kadınların ‘erkek’ kavgaları!..

Ünlüler dünyasında kadınlar arasında yaşanan ‘erkek’ kavgalarının dozu gittikçe artıyor.

Kadınların ‘erkek’ kavgaları!..
Vatan'dan Gülşen Yüksel'in yazısı... Bugünlerde her ne kadar erkeklerin kadınlara uyguladığı şiddeti konuşuyor olsak da biz kadınların hemcinslerimize yaptıklarını da göz ardı etmeyelim. İşte buyrun ‘kadın kadının kurdudur’ sözünü haklı çıkaran örnekler:

- Evli şarkıcı Kutsi’nin sevgilisi olduğu iddia edilen oyuncu Feyza Çıpa Instagram’dan “Soytarıların yüzünü görmek için sirkin bitmesini beklemek lazım. Ben de öyle yapıyorum. Bekliyorum” diye yazıyor. Çıpa’nın bu sözlerine Kutsi’nin eşi Sinem Bayraktutar “Senden iyi soytarı mı var? Sirkin bitmesini beklemene gerek yok, aynaya bakman yeterli...” diye karşılık veriyor.

- Özlem Yıldız sevgilisi Mustafa Elgin’in evli olduğu ortaya çıkınca “Yuvasını ben bozmadım. Mustafa benimle tanışmadan önce boşanma kararı aldı, davası hâlâ sürüyor” demek zorunda kalıyor. Mustafa Elgin’in eşi Pelin Elgin ise “Yaşına ve evladına olan saygımdan ağzımı açmıyorum ama dedikodumu yapmaya devam edersen o televizyon dediğin şeyi anca evin duvarında görürsün” diye Özlem’e bodoslama dalıyor.

- İşadamı Murat Aşık’ın sevgilisi Gökçen Paprika ile eski eşi Esra Eron sosyal medya hesaplarından birbirlerine giriyor. Gökçen Paprika Instagram sayfasına Eron için “Meme uçlarını aça aça podyumda gezip bir yere gelemeyen ucubeler, hakkımda galeyan yaratıp kariyer edinemezsiniz. Önünüzden yiyin!” diye yazıyor. Eron da “Çocuğunun annesine bunu yazdırabilecek bir insandan çocuk doğurduğum için utanıyorum. Yazıklar olsun. Hakkımı helal etmiyorum” diyerek eski eşine patlıyor.

- Oyuncu Ceren Hindistan sevgilisi Ümit Aslan’la 14 Şubat Sevgililer Günü’nde umreye gidiyor, burada imam nikahı kıyıyor. Ancak Aslan’ın daha önce de Güneş Ç. isimli kadınla imam nikahı kıydığı, bir de kızı olduğu ortaya çıkıyor. Güneş Ç. Ceren Hindistan’a Instagram’dan direkt mesaj atarak “Ailen olmadığı için zengin adam peşindesin. Benim Ümit’ten bir kızım var. Kızını nüfusuna aldı ama seninle tanıştıktan sonra bizi sokakta bıraktı” diye yazıyor. Ceren boş duruyor mu? Elbette hayır. Ultrason kağıdını eline alarak fotoğraf çektiyor, Güneş Ç’ye gönderiyor. Altına da “8 haftalık hamileyim. Ümit aldırmamı istemedi, bebeği doğuracağım” diye meydan okuyor.

Erkeklerin kadınlara uyguladığı her türlü şiddete karşı duralım ama biz kadınların hemcinslerimize uyguladığımız bu tür ‘psikolojik şiddet’i de konuşalım.