Kadir İnanır çılgın hayranıyla görüştü mü?

Yeşilçam'ın sevilen aktörü Kadir İnanır, 24 Haziran seçimleri sonrasından yeni dizi çalışmalarına başlayacağını söyleyerek ekledi: "Önce ülkemizin projesi var, Türkiye’nin sorunları bir çözülsün, gerisine bakacağız."

Kadir İnanır çılgın hayranıyla görüştü mü?
Akşam Gazetesi'nden Recep Aslan'ın haberine göre beynine pıhtı atması nedeniyle bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olan usta oyuncu Kadir İnanır, eski sağlığına kavuştu.

Yeniköy’de bir mekândan çıkarken kameralara yansıyan usta aktör, habercilerle ayaküstü sohbet etti. Bir süredir uzak kaldığı ekranlara dönüp dönmeyeceği merak edilen Kadir İnanır, yeni projeleri için 24 Haziran’daki seçimlerim bitmesini beklediğini dile getirdi. "Önce ülkemizin projesi var, Türkiye’nin sorunları bir çözülsün, gerisine bakacağız’’ diye konuşan İnanır, seçimler sonrası dizi, film projelerini masaya yatıracağını ima etti.

Geçtiğimiz günlerde Fatsa’da kendisini görmek için intihara kalkışan bir hayranı olduğu öğrenilen İnanır, “Ben dağdaydım orada telefon zor çekiyor iletişim kuramadık kendisiyle hâlâ görüşemedik" dedi.