Kadir İnanır'dan Şahan ve Cem'e salvo!

Kadir İnanır, Cem Yılmaz’la Şahan Gökbakar’ı bombaladı. İnanır, ‘Türk Sineması kimseden sorulmuyor; neyi konuşacağını bilsinler. Herkesin hakkını halk verecek’ diyerek iki şovmene çıkıştı!..

Kadir İnanır'dan Şahan ve Cem'e salvo!
Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre usta oyuncu Kadir İnanır, Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar'ı topa tuttu. 'Kapı' filmiyle yıllar sonra setlere dönen 69 yaşındaki sanatçı, önceki gün basının karşısındaydı. İnanır'ın hedefindeyse son yıllarda arka arkaya film çekerek birbirleriyle yarışan iki ünlü komedyen vardı.

'SORUMLUSU ONLAR'

Bu sene Türk Sineması'ndaki 50. yılını kutlayan İnanır, çekimlerin devam ettiği sette sarf ettiği şu sözlerle ikiliye çıkıştı: "Bu şartlarda film çekmek kahramanlıktır. Biz öyle ticari şansı yüksek komedi filmleri yapmıyoruz. Türk Sineması onlardan soruluyormuş, sektörü onlar kurtaracakmış ya, biz de onlara bıraktık. Türk Sineması kimseden sorulmuyor. Herkesin hakkını halk teslim edecek. Bu işin sorumluları kimle, neyi konuşacağını çok iyi bilmeliler. Kaç gündür yollarda anamız ağladı. Sorumlusu iki komedyen... Kendi aralarında yarışan bir mekanizma var. Halbuki üretim kaynağının artması lazım."

'HEP AYNI KADRO' ELEŞTİRİSİ YAPTI!


İnanır, filmlerinde hep aynı isimlere rol veren Cem Yılmaz'ı da üstü kapalı şöyle eleştirdi: "Belli bir liste var. Zaten hep onlarla görüşüyorlar. Ama mesleğin esas sahiplerini yok saymak doğru değil."