Kahraman polis Fethi Sekin'in adı yaşatılacak

İzmir'de, adliye yakınlarında düzenlenen alçak saldırıda teröristlerle son mermisine kadar çatışarak büyük bir faciayı önleyen şehit polis Fethi Sekin'in adı kentte yaşatılacak.

Kahraman polis Fethi Sekin'in adı yaşatılacak
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre İzmir Adliyesi yakınlarında teröristlerce bomba yüklü araçlarla saldırı düzenlendi. Hain saldırıda 1 polis ile 1 adliye memuru şehit oldu.

Şehit polis Fethi Sekin, büyük bir kahramanlık örneği gösterdi. Teröristlerle mermisi bitene kadar çatışan ve adliyeye girmelerini engelleyen şehit polis, daha büyük bir saldırıyı önledi.

Şehidin adının, adliyenin yanındaki parka verileceği kaydedildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Twitter'dan şehit polisin fotoğrafını paylaşırken, şu ifadeleri kullandı:

"Kahraman polisimizin adını yaşatacağız."

Kahraman polis Fethi Sekin'in adı yaşatılacak


Kahraman polisi mertliğiyle anlatmışlar

İHA'nın haberine göre
İzmir'deki terör saldırısında şehit düşen polis Fethi Sekin'in okul albümüne arkadaşlarının "Mert Gakkoş'u karakteriyle, hoş gülüşüyle biz arkadaşları asla unutmayacağız" notu yürek burktu.

İzmir Adliyesi'ne katliam yapmaya gelen teröristleri fark ederek çatışmaya giren ve şehit düşen kahraman polis Fethi Sekin'in okul albümündeki fotoğrafı ortaya çıktı.

Şehit polis Fethi Sekin'in okul albümünde arkadaşları tarafından mertliğiyle ön plana çıkarıldığı görüldü.

Sekin için arkadaşlarının, “Polis okuluna efsane gibi gelip, giden uykusunda bile hoşkin oynama kabiliyetine sahip. Mert Gakkoş'u karakteriyle, hoş gülüşüyle biz arkadaşları asla unutmayacağız" notunu yazdığı görüldü.

Kahraman polis Fethi Sekin'in adı yaşatılacak - Resim : 2