Kahraman polisin hamile eşi iki müjde için gün sayıyor!..

Atatürk Havalimanı’ndaki saldırıda IŞİD’li teröriste kimlik soran ve 3 kurşunla vurulan polis memuru Ahmet Berker'in bebek bekleyen eşi, aynı hastanede iki müjde için gün sayıyor.

Kahraman polisin hamile eşi iki müjde için gün sayıyor!..
Habertürk'te yer alan habere göre Öznur Karslı'nın haberine göre İstanbul Atatürk Havalimanı’nı kana bulayan ve 45 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan hain saldırıda IŞİD’li teröriste kimlik sorarak canlı bombaların planını bozan polis memuru Ahmet Berker’in Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor. Saldırıda karnına 3 kurşun isabet eden Ahmet Berker, karaciğer ve pankreasından ikinci ameliyatını geçirdi. Berker’in hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Hastaneye kaldırılırken ambulans şoförüne 8 aylık hamile olan eşini soran Ahmet Berker’in eşi Mukaddes Berker, eşinin tedavi gördüğü yoğun bakım servisinin önünden ayrılmıyor. 2 hafta sonra bebeğini dünyaya getirecek olan Mukaddes Berker ve ailesi için hastane yönetimi özel oda tahsis etti.

Mukaddes Berker’e olası bir doğum durumu halinde hastanede müdahale edileceği bilgisi verildi.

AMELİYAT YOLUNDA DUA İSTEMİŞTİ

Ameliyata girerken 78 milyondan dua beklediğini söyleyen Ahmet Berker, karaciğer ve pankreas ameliyatı sonrasında uyutulmaya devam ediliyor. Mukaddes Berker’in uyutulan eşini ameliyattan 15 dakika sonra görebildiği öğrenildi.

Bu arada İstanbul Valiliği, Atatürk Havalimanı’na yönelik saldırıda yaralananlardan 45’inin tedavisinin sürdüğünü, bunlardan 32’sinin acil servis, 13’ünün de yoğun bakımda olduğu bildirildi.

KIZLARININ ADI: ZEYNEP EVRA

Ahmet ve Mukaddes Berker çiftinin çocuklarının kız doğacağı, isminin de Zeynep Evra olacağı öğrenildi.