Kaia Gerber tam bir makarna tutkunu

Genç model Kaia Gerber, işi gereği fazla seyahat ettiğini ve bu dönemlerde makarnanın en büyük kurtarıcısı olduğunu söyledi.

Kaia Gerber tam bir makarna tutkunu
Milliyet'in haberine göre moda dünyasındaki kariyerinde güçlü adımlarla ilerleyen Kaia Gerber, Harper’s Bazaar dergisine konuk oldu.

Kendisine annesi Cindy Crawford'u örnek alan genç model, sıradan bir cumartesi gününü anlattı.

09.00

Benim için güzel bir cumartesi, alarm kurmadan güne başlamak ve saat dokuza kadar uyumakla eşdeğer. Hazırlanmam beş dakika sürse de yataktan kalkmak tam anlamıyla bir işkence. Ama önce Instagram hesabımı kontrol edip, müzik dinliyorum. Stormzy ve Skepta en sevdiğim şarkıcılar ancak güne başlamak için Billie Eilish tarzı müzikler daha dinlendirici oluyor.

09.45

Duş aldıktan sonra yüksel bel bir jean, kısa kesim bir tişört, maskara ve aydınlatıcıyla güne hazırım.

09.50

Kahvaltı benim için vazgeçilmez. Aç uyanıyorum ve bir bagel yiyorum.

10.30

Hafta sonumu mutlaka ailemle geçiririm. Plajda bisikletle tura çıkarız ve genellikle evden ayrılmak için Presley’nin uyanmasını bekleriz.

Kaia Gerber tam bir makarna tutkunu

13.00

Arkadaşlarımla öğle yemeği yerim. Biftekli taco ve Küba stili muzlu tatlı, sayabileceğim harika lezzetlerden.

15.30

Öğle saatlerini genellikle ödevlerime ayırırım. Malibu Lisesi’ni online programlar üzerinden tamamlamak üzereyim. Hafta içi seyahatte olduğum için ödev yapmakta zorlanıyorum. En sevdiğim ders ise matematik ve onunla ilgili her şeyden zevk alıyorum.

19.30

Gerber Ailesi olarak kısıtlı zamanlarda bir araya gelebiliyoruz. Yemeği hızlıca yedikten sonra genelde hep beraber film seyretmeyi severiz.

Makarna yemediğim bir gün olmuyor. Yapmayı bilmek önemli çünkü dünyanın her yerinde rahatlıkla hazırlanan bir yemek; kolay, hızlı ve herkes tarafından seviliyor.

21.00

Çoğunlukla seyahat ettiğim için kendi yatağımı özlüyorum ve evdeysem erken uyumaya çalıyorum. Modelliğe başladığım zaman annem yatağa erken girme konusunda hayaller kuracağımı söylemişti ve ona inanmamıştım. Ancak ilk moda haftasını atlattıktan sonra kendisine hak verdim.