'Kalplerin kraliçesi' Diana'dan oğullarına hediye!

Oğulları 30 yaşına geldiğinde, gelinliği dahil birçok eşyasının onlara verilmesini isteyen Prenses Diana'nın vasiyeti yerine getiriliyor. 15 Eylül'de 30'uncu yaşını kutlayacak olan Prens Harry ile abisi William, annelerinin mirasını devralacak.

'Kalplerin kraliçesi' Diana'dan oğullarına hediye!
Sabah'ta yer alan habere göre Prens William ve kardeşi Prens Harry; önümüzdeki günlerde 1997'de yaşamını yitiren anneleri Prenses Diana'nın en büyük miraslarından birine kavuşacak. Prenses Diana'nın 1981 yılında Prens Charles ile evlenirken giydiği efsanevi gelinlik, bu aydan itibaren oğullarının gözetimine geçecek.

VASİYETİNDE BELİRTMİŞTİ

36 yaşındayken Paris'te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Prenses Diana vasiyetinde; iki oğlu da 30 yaşına basana kadar, gelinliği dahil birçok kişisel eşyasının kardeşi Earl Spencer'da kalmasını istemişti. Spencer da, kız kardeşi Diana'nın eşyalarını Northampton'da bulunan tarihi evlerinde sergiliyordu.

7.5 METRE UZUNLUĞUNDA

32 yaşındaki Prens William ile 15 Eylül'de 30 yaşına girecek olan Prens Harry; vasiyete uygun olarak annelerinin eşyalarını teslim alacak. Diana'nın eşyaları arasında; gelinliğinin yanı sıra çok sayıda elbisesi, aile mücevherleri, mektupları ve ailesiyle birlikte çekilmiş videoları yer alıyor. Henüz 20 yaşındayken Prens Charles ile evlenen Prenses Diana'nın gelinliği, 21'inci yüzyılın ikonik kıyafetleri arasında gösteriliyor. 7.5 metre uzunluğunda bir duvağa sahip olan gelinliğin üzerinde 10 bin adet inci ve değerli taş bulunuyor. Efsanevi gelinlik ile Prenses'in diğer eşyaları; devir teslimin ardından oğulları tarafından Kensington Sarayı'nda sergilenmeye başlanacak. 

'Kalplerin kraliçesi' Diana'dan oğullarına hediye!