Kalyoncu ve Demirören ailelerinin mutlu günü

Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi. Çiftin şahitliklerini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı.

Kalyoncu ve Demirören ailelerinin mutlu günü
Sabah Gazetesi'nin haberine göre Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Genç çiftin düğününe iş, sanat ve siyaset dünyasının tanımış simaları katıldı.

Kalyoncu ve Demirören ailelerinin mutlu günü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. Yelda Demirören'in gelinliği Yıldırım Mayruk imzası taşırken, Haluk Kalyoncu'nun damatlığı ise Muzaffer Çaha imzası taşıyordu. Yaklaşık 1700 davetlinin katıldığı düğünde Barbaros ve Funda Arar, misafirlere müzik ziyafeti çekti. Çiçegi burnunda çift balayını Dubai ve Maldivler'de geçirecek. Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu 5 ay önce nişanlanmıştı.