Carlos Kameni: "Kalemiz gole kapanacak!"

“...Volkan’a saygı duyuyorum. Kulüp tarihine geçmiş bir isim. Amacımız bu formaya hizmet etmek. Ben oynamışım, o oynamış fark etmez. Biz F.Bahçe’nin başarısı için buradayız.”

Kameni: "Kalemiz gole kapanacak!"
Şampiy10'dan Ali Can ve Doğan Çil'in haberine göre Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı son isim olan Carlos Kameni, Düzce’de gazetecilerle bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli futbolcuların kendisini çok iyi karşıladığını belirten Kamerunlu file bekçisi, iddialı açıklamalar yapmayı da ihmal etmedi.

İşte Kameni’den inciler:

“Volkan Demirel’e saygı duyuyorum. Kendisi adını kulüp tarihine yazdırmış bir isim. Oynarsam F.Bahçe için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Şayet kaleye Volkan geçerse sonuna kadar ona destek olacağım. Biz burada takım sporu yapıyoruz. O oynamış, ben oynamışım fark etmez. Amacımız F.Bahçe’nin başarılı olması ve kalemizi gole kapamak.

Fenerbahçe'nin kalesini yıllardır yerli kalecilere teslim etmesi benim için bir sorun teşkil etmiyor. Yeni bir ülkeye geldim. Uzun yıllardır forma giyen bir kalecisi var. Ama ben de bu ekibin bir parçası olmak, takımıma katkı sağlamak niyetindeyim. Eğer bu tip noktalara takılsaydım, buraya gelmezdim. Pozitif düşüncelerle katkı yapmak için geldim.

‘SEVİYE DÜŞMEDİM’

Kariyerimde ilk kez sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan bir takımda forma giyeceğim. Ancak bu bende stres yaratmıyor. Yeni bir maceraya atıldım, bunun tadını çıkarmaya çalışıyorum. Lig yaklaştıkça baskı artacaktır. Büyük hedefler var. Hedeflerin büyük olması her zaman güzeldir. Bu hedefler doğrultusunda yola çıkmak, çalışmak, bu baskıyı sezon içerisinde hissetmek son derece güzeldir.

Dünyanın en iyi liglerinden birinden, İspanya’dan buraya geldim. Türkiye Ligi’ne geldim diye alt seviye bir lige geldim diye düşünmüyorum. Çünkü Türkiye Ligi gerçekten çok üst seviyede oynayan oyuncuları barındırıyor. Çok kaliteli oyuncular var.”

‘40’ta bırakırsa ben yaşlanırım!’


Kameni, Volkan Demirel’in 40 yaşına kadar oynama hedefiyle ilgili de espri yaptı. “Böyle hedefler koymak gerçekten güzeldir. Volkan eğer 40 yaşına kadar kalede kalıp ben de ondan sonra oynamaya başlayacaksam o zaman biraz da yaşım ilerlemiş olur” dedi.

‘Herkesi yenelim özellikle G.Saray’ı’

“Van Persie özellikle Arsenal yıllarında çok iyi işler yapmış bir oyuncu. Çok kaliteli oyuncu, kariyeri ve neler yaptığı belli. Birçok maçını buraya gelmeden izlediğim bir oyuncu. Onunla aynı takımda oynamak güzel bir duygu. Çünkü her futbolcu en iyilerle aynı takımda olmak ister.

“Galatasaray'a karşı hiç forma giymedim ama F.Bahçe’nin en önemli rakibinin G.Saray olduğunu biliyorum. İsteğim F.Bahçe her maçı kazansın. Özellikle de G.Saray derbisini kazansın.”
Konular Spor Haberleri