Kan donduran cinayetlerde şok gerçek!

NSU cinayetlerini araştıran bir meclis komisyonu üyesi, örgütün eylem yaptığı yerleri birleştirdiğinde NSU logosunun ortaya çıktığını dile getirdi.

Kan donduran cinayetlerde şok gerçek!
Sabah'tan Rahmi Turan'ın haberine göre Almanya'da sekizi Türk 10 kişiyi öldüren, bombalı saldırılar ile banka soygunları düzenleyen Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) adlı terör örgütü ile ilgili şaşırtıcı bir detay ortaya çıktı...

Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti (NRW) Meclis NSU Cinayetlerini Araştırma Komisyonu'nun Hür Demokrat Partili (FDP) üyesi Dr. Joachim Stamp, örgütün cinayet ve saldırı noktalarını tesadüfen seçmediğini dile getirdi. Stamp, cinayetlerin işlendiği ve bombalama eylemlerinin yapıldığı yerler göz önüne alındığında NSU logosunun ortaya çıktığı açıklamasında bulundu. Stamp, olay yerlerini birleştirdiğinde NSU'nun yaptığı eylemleri gösteren videodaki logonun belirdiğini belirtti. Haritada sadece bir noktanın eksik kaldığını savunan politikacı, bunun eylemlerin devam edeceğine işaret olduğunu da savundu.

MAHKEMEYE SUNDU

Gözlemlerinin doğal olarak bir tesadüf gibi nitelenebileceğini bildiğini söyleyen Stamp, "Ancak tüm veriler NSU'nun 'Almanya Turu' diye tanımladığı eylem yerleriyle çakışıyor. Bunun göz ardı edilmemesi gerekiyor" dedi. Stamp gözlemlerini davanın görüldüğü Münih Eyalet Yüksek Mahkemesi'ne ve Federal Savcılığa gönderdiğini de aktardı.

Kan donduran cinayetlerde şok gerçek!