Kanal D'de yeni bir yarışma başlıyor

Kanal D’de yakında, sunuculuğunu Uraz Kaygılaroğlu’nun yapacağı “Takip” adlı sıra dışı, heyecan ve mücadele dolu yeni bir bilgi yarışması başlıyor.

Kanal D'de yeni bir yarışma başlıyor
İngiltere ve Amerika’da izlenme rekorları kırıyor!

İngiltere’nin ve Amerika’nın tam 7 sezondur en çok izlenen bilgi yarışması olan “The Chase”, şimdi de Türkiye’de ve Takip adı ile Kanal D’de ekrana gelecek.

“Takip”de herkesin yenmesi gereken tek bir kişi var; Üstad ! Takip’de, bilgisine ve kendine güvenen, birbirini hiç tanımayan 3 yarışmacı; yenilmez, çok bilgili, soğukkanlı ve kararlı tek bir kişinin,  “Üstad”ın karşısında takım olarak durmaya çalışıyor. Yarışmacıların doğru bildiği her soru onları para ödülüne bir adım daha yaklaştırırken, Üstad, verdiği doğru cevaplarla yarışmacıları yakalarsa,  oyun bitiyor. Yenilmez Üstad’ı yenen ise büyük ödülü kazanıyor.

Peki, kim bu Üstad?

Muhsin Divan, nam-ı diğer Üstad. Katıldığı yarışmalardan şu ana kadar 500 bin TL’nin üstünde para ödülü kazanmış bir şampiyon. Eğitim veren ödüllü bir fotoğrafçı, kitap kurdu ve gezgin. Ayrıca meraklı bir  koleksiyoner. Üstelik de çok iddialı. Öyle ki, tüm yarışma severlere ve  ekran başındaki izleyenlere meydan okuyor. Kendini yenilmez görüyor ve herkesi düelloya davet ediyor.

HÜRRİYET