Kanserle mücadele eden Kayahan ile ilgili flaş haber!..

Kayahan daha önce iki kez yendiği amansız hastalığıyla yeniden mücadele ediyor.

Kanserle mücadele eden Kayahan ile ilgili flaş haber!..

Kemoterapi tedavisi gören usta şarkıcı, “Hamdolsun sağlığım iyi.. Yeni bir albüm çalışması bile yapıyorum. Sevenlerime müjde müjde olsun” dedi.

1990 yılında bacağında çıkan yağ bezesiyle kansere yakalandığı fark edilen ve altı ay ömür biçilen ünlü şarkıcı Kayahan, iki kez yenmeyi başardığı hastalıkla yeniden mücadele ediyor. Şu aralar haftada dört gün kemoterapi tedavisi gören usta sanatçı, “Sağlığım çok iyi hamdolsun. Şükredilecek çok şey var. Bu hastalığı tetikleyen en büyük şey stres. Moralim çok iyi. Şimdilik sadece bu kadarını söyleyebilirim” diye konuştu.

Tedavisi sırasında boş durmayan Kayahan, bir albüm çalışması içerisinde olduğunu da açıkladı. Bir tribüte albüm çıkarmak istediğini belirten Kayahan, 'Ayselim' albümünün yapımcıları Samsun Demir ve Murat Yıldırım’la görüşme yaptığını söyledi. Albüm hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçınan Kayahan, “Sözleşme daha bitmedi. Güzel bir tribüte albümü olacağına inanıyorum” dedi.

DÜNYA YILDIZI İLE DÜET YAPACAK

Albümün prodüktörü Murat Yıldırım ise "‘Ayselim' albümünde olduğu gibi bu albümde de önemli isimler Kahayan parçaları okuyacak. Ayrıca Kayahan dünya çapında bir isimle de düet yapacak. Albümde çok sürpriz isimler yer alacak. Bir çok star Kayahan’ın albümünde olmak istiyor” diye konuştu. Usta bestecinin "Geceler", "Yemin Ettim", "Odalarda Işıksızım", "Esmer Günler", "Gözlerinin Hapsindeyim" ve "Mor Menekşe" gibi dillere pelesenk olmuş birçok şarkısı bulunuyor.

Tribute albümü nedir?

Ustaya saygı anlamında, başka şarkıcıların o ustanın şarkılarını kendi yorumlarıyla söyledikleri albüm.

OKAN IŞIK / BUGÜN İNTERNET SİTESİ