KAPKAÇ ANI KAMERADA

Tarsus'ta bir kapkaççı hedef aldığı kadını yolda metrelerce sürükledi. Güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi..

KAPKAÇ ANI KAMERADA

Olay sonrası kapkaçı gerçekleştiren M.M polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Olay Caminur Mahallesi, Amerikan Koleji’nin bulunduğu sokak üzerinde meydana geldi. M.M adlı kapkaççı, kaldırımda yürüyen B.Y. isimli kadını takibe aldı. Caddeden kimsenin gelmedği sırada önündeki kadına adeta bir kartal gibi yaklaşan M.M çantayı alıp kaçmak istedi. Ancak çantasını vermek istemeyen B.Y, kapkaççı ile mücadele etmeye başladı. Yaklaşık 4-5 metre yerlerde sürüklenen B.Y’nin çantasını zorla alan M.B. kaçmayı başardı.

Kapkaç olayı Amerikan Koleji’nin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntüde, olayın hemen ardından yoldan geçen bir araç sürücüsünün zor durumda olan kadına yardımcı olmaması dikkat çekti. Çantasını kaptıran B.Y durumu polise bildirdi. Çevrede görevli Tarsus Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus ekipleri, kaçan M.B’yi 3 dakika gibi kısa sürede Hasan Karamehmetler İlköğretim Okulu bahçesinde çanta ile birlikte yakalandı. Şüpheli M.B gözaltına alınırken B.Y’nin çantası tam ve sağlam bir şekilde kendisine teslim edildi.

HABER/KAMERa/BEYCAN ÜÇKARDEŞ