Kar ve yağmur geri dönüyor!

Meteoroloji son dakika hava durumu uyarılarını yapmayı sürdürüyor. Hemen hemen tüm ülkede bahar günlerinin yaşanırken, meteoroloji kar ve sağanak yağmurun geldiğini duyurdu.

Kar ve yağmur geri dönüyor!
Habertürk'te yer alan habere göre yurdun batı kesimlerinde etkili olacak yağışlı havanın haftasonu tüm yurdu etkisi altına alması ve pazartesi günü yurdu terk etmesi bekleniyor.

MARMARA BÖLGESİNDE KAR VE YAĞMUR UYARISI (İSTANBUL HAVA DURUMU)

Marmara bölgesinde yağışlı hava Pazartesi gününe dek devam edecek. Yağışlı hava dalgası hava sıcaklıklarında da düşüşlere neden olacak. Edirne ve Kırklareli'nde Cumartesi günü sıcaklıkların 2 dereceye kadar düşmesiyle birlikte karla karışık yağmurun da etkili olması bekleniyor.

İstanbul'da da hava sıcaklıklarında dalgalanmalar 7 ila 15 derece arasında yaşanacak. İstanbul'da karla karışık yağmurun değil sadece sağanak yağmurun etkili olması bekleniyor.

CUMARTESİ GÜNÜNE DİKKAT!

Dalga dalga yayılan yağışlı havanın Cumartesi günü tüm yurtta etkili olması bekleniyor. Pazar günü Marmara ve Karadeniz Bölgesi'nde etkili olmaya devam edecek yağışlı havanın Pazartesi günü yurdu terk etmesi bekleniyor.