Kara kuşak sahibi 64'lük nine!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, torunlarıyla daha uzun bir yaşam sürmek için kickboks sporuna başlayan 64 yaşındaki İngiliz Shoran Garner, kara kuşak sahibi oldu. Garner, dövüşmeye hazır olduğunu söyleyerek rakiplerine meydan okudu.

Kara kuşak sahibi 64'lük nine!
İHA'nın haberine göre İngiliz vatandaşı Shoran Garner, 10 yıl önce tatil için geldiği Marmaris’i çok beğenerek yerleşme kararı aldı. Marmaris’te yaşamaya başlayan Garner, çok sevdiği torunlarıyla uzun bir yaşam sürmek için spora başlamaya karar verdi. 2 yıl önce Marmaris Kickboks Spor Kulübü'ne yazılan İngiliz kadın, düzenli çalışması sayesinde kara kuşağa yükselmeyi başardı. 7 torun sahibi Garner, “41 yıldır evliyim eşim bu durumuma çok şaşırıyor. Ama kilolarımdan kurtulduğum ve iyi göründüğüm için de çok mutlu. Oğlum İngiltere’de kick boks dünya şampiyonu oldu. Ben de bu spora erken yaşta başlamayı çok isterdim. Şimdi 6 ay sıkı bir şekilde çalışıp ülkemde dünya ve İngiltere şampiyonu olmuş antrenörlerimle müsabakalara katılmak istiyorum. Benimle dövüşmek isteyenleri bekliyorum” dedi.

Marmaris Kickboks-Muaythaı Spor Kulübü sahibi ve antrenörü, 2009 yılı Uluslararası Ağır Siklet Kickboks Şampiyonu Terkan Ercan ise yaptığı açıklamada, Marmaris’te bayanların kickboks sporuna ilgi duyduğunu, Avrupa ve dünyada birçok ünlü ismin de bu spora rağbet gösterdiğini vurguladı.

Kişilerin, kickboks sporu ile çok çabuk form tuttuğuna dikkat çeken Ercan, ilk başta kendisinden böyle bir başarı beklemediğini belirterek, “Garner gayreti ve 2 yılda sahip olduğu kara kuşakla bizi de şaşırttı” dedi. Salonda, spora gelen herkesin Sharon’un yumruk ve tekmelerinden çekindiğini ifade eden Ercan, bayanları kickboks yapmaya çağırdı. 
Konular Spor Haberleri