Kara Para Aşk bu akşam heyecan dolu!..

Ömer, İpek ve Arda'yı kurtarmak için Tayyar'ın adamlarıyla çatışmaya girer ve ikisini de kurtarır. Karnından yaralanan İpek iyi görünmemektedir. Hayatından silmiş de olsa İpek'in ölme ihtimali Ömer'i sarmıştır.

Kara Para Aşk bu akşam heyecan dolu!..

Yaşadığı gelgitler Elif'in gözünden kaçmaz. Elif, Ömer ve İpek'i deliler gibi kıskanmaya başlar. Bu sırada İpek'in hayatını araştıran Nedret, İpek ve Ömer hakkında önemli bilgilere ulaşır. Nedret öğrendiklerini Elif'e anlatacak mıdır?

Arda'nın kurtulması Hüseyin'in planlarını alt üst etmiştir. Arda'yı susturmak için onunla yüzleşmeye karar verir. Hüseyin ve Arda yüzleşmesi nasıl sonuçlanacaktır. Metin'in Nilüfer'e olan aşkını gören Tayyar, oğlunu Nilüfer'le evlenmesi konusunda yüreklendirir. Babasının da desteğini alan Metin, Nilüfer'e evlenme teklif eder.

Yaşananlar yüzünden Metin'e olan aşkı öfkeye dönüşen Nilüfer, Metin'in evlenme teklifini kabul edecek midir?

Ömer, Arda'nın pusuya düşürülmesinden sonra Hüseyin'in kirli bir polis olduğuna emin olmuştur. Üstelik abisi Arda'nın canına kast etmiştir. Ömer büyük bir yıkım yaşamaktadır. Arda'yı daha fazla tehlikeye atmamak için gizlice araştırma yapmaya karar vermiştir.

Ekipçe emniyette değil Arda'nın evinde çalışmaya başlarlar. Bu sırada Emre çok önemli bir delile ulaşır. Emre üç cinayeti de çözebilecek bu önemli kanıtı Ömer'e verebilecek midir?

"Kara Para Aşk" dizisinin bu akşam saat 22:00'de Atv'de yayınlanacak olan yeni bölümünün fragmanını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...