Karabaş'tan kaçan sapık cezaevine konuldu!

İzmir’in Hatay semtinde 10 yaşındaki T.F’yi kaçırmak isterken çocuğun Karabaş isimli köpeğinin engel olmasıyla amacına ulaşamayan Rahmi F, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Karabaş'tan kaçan sapık cezaevine konuldu!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Konak ilçesi Hatay semtinde evlerinin önünde oyun oynayan 10 yaşındaki T.F'yi kaçırmak isteyen ancak çocuğun yanındaki "Karabaş" adlı köpeğin sayesinde yakalanarak bu amacını gerçekleştiremeyen Rahmi F. adlı sapık tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

T.F.'nin ailesi, "Adalet yerini buldu. Çok sevinçliyiz. Bu kişi çocuğumuzu kaçırıp her türlü kötülüğü yapabilirdi. Ama Karabaş sayesinde bu amacına ulaşamadı. Bu kişinin hak ettiği cezayı almasını istiyoruz. Tüm sapıklara da bu olay ibret olsun" diye konuştu.

OYUN OYNUYORDU

Olay geçtiğimiz Pazar günü Hatay semtinde gerçekleşti. Evlerinin önünde oynayan 10 yaşındaki T. F, Rahmi F. adlı sapık tarafından kaçırılmak istenmişti.

Küçük çocuğun ellerini arkadan birleştirerek ağzını kapatan sapığı gören köpeği Karabaş ise var gücüyle havlayarak durumu mahalleye duyurmuştu. O sırada sokağın az ilerisinde komşularıyla sohbet eden anne Nilgün F. ve yanındakiler, Karabaş'ın havlamasından bir şeylerin ters gittiğini anlayarak hemen sesin geldiği yöne doğru hareket etmişti.

Karabaş'ın sesinden ve üzerine gelen kalabalıktan ürkerek kaçmak isteyen Rahmi F. bir apartman girişinde çevre sakinleri tarafından yakalandı. Olay yerine gelen polis ekiplerine teslim eden saldırgan, polise verdiği ifadesinde ise köpekten korktuğu için çocuğa yaklaştığını söyleyerek suçunu inkar etmişti. Çevre sakinlerinin linç girişiminden son anda kurtarılan Rahmi F, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"İBRETLİK CEZA ALSIN"

Adliyeden çıkan tutuklama kararını büyük bir sevinçle karşılayan minik T.F.'nin annesi Nilgün F. "Çocuklara yönelik istismarlar konusunda neredeyse korktuğum başımıza geliyordu. Allah'tan Karabaş adlı köpeğimiz sayesinde oğlumuz sapığın eline düşmekten kurtuldu. Tutuklanmasına sevindik. Adalet yerini buldu. Ancak hak ettiği cezayı da almasını istiyoruz. Çünkü bu olay tüm sapıklara ibret olsun ki bir daha böyle girişimlerde bulunmasınlar" diye konuştu.