Sevda Karaca'dan konser sürprizi!

Sevda Karaca uzun bir aradan sonra konserler dizisinin ilki ile sevenleri ile buluştu.

Karaca'dan konser sürprizi!

Diskografisinin önemli parçalarından "Tanımazsın Beni" ile başladığı programında, eski ve yeni şarkılarının yanı sıra, "Hoş Gör Sen", "Boşvermişim Dünyaya", "Kara Sevda", "Anlamazdın" gibi şarkılarla 70'lere bir selam çakıp, "Hadi Gel Buluşalım", "Sil Baştan" gibi şarkılarla daha yakın zamanların şarkılarının da hakkını verdiğini gösterdi.

Konserini Türk Sanat Müziğinin güzel örneklerinden "Yar Saçların Lüle Lüle", "Pencerenin Perdesini", "Çal Kanunum" ile tamamlayarak Türk Sanat Müziği şarkılarını da ne kadar güzel söylediğini gösterdi.

Konserde sanatçı dostu Ercan Turgut'u da sahneye davet etti ve sanatçı "Seninle Başım Dertte" şarkısını seslendirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğünün katkıları ile gerçekleşen konserde, Sevda Karaca'ya Atilla Şimşek Orkestrası, vokalde Blue Jacklyn,  Deniz Kaya ve İlker Ayrıbaş eşlik etti.

Katılanların keyifli vakit geçirdiklerini ifade ettikleri konserde, Ercan Turgut'un yanı sıra, Pop-Sav Başkanı Baha Boduroğlu ve Bir süre önce kaybettiğimiz merhum sanatçı Berkant'ın eşi Engin Akgürgen de Sevda Karaca'yı izlemeye geldiler.

Kaçıranlar için, bir sonraki konser 13 Şubat 2016, Cumartesi günü saat: 20:00'de, Sultanbeyli Kültür Merkezi'nde olacak. 

Konular Müzik