Karakolda toplu seks partisine soruşturma!

Paris saldırılarının ardından düzenlenen operasyonlar sırasında Belçika'da, bir grup polis ve askerin bir karakolda toplu seks partisi yaptığı iddia edildi.

Karakolda toplu seks partisine soruşturma!
BBC Türkçe’de yer alan habere göre asker ve polisin toplu seks partisi yaptığı iddiaları üzerine Belçika makamları soruşturma başlattı.

Yapılan iddialara göre, Sekiz asker iki kadın polisle birlikte Brüksel’in Ganshoren muhitinde bulunan polis merkezinde toplu seks partisi yaptı.

Brüksel’de bu dönemde, Paris tarzı olası saldırılara karşı yoğun güven önlemleri alınmış, güvenlik alarmı seviyesi yükseltilmişti. İddiaya konu olan askerler yaklaşık iki hafta süren operasyon sırasında polis merkezinde kaldı.

“SORUŞTURMA BAŞLATTIK”

Bu iddialar üzerine Emniyet sözcüsü Johan Berckmans, Fransızca yayın yapan Belçika gazetesi La Derniere Heure’e şunları söyledi: “Ayrılırken bu bölgedeki polise teşekkür için küçük bir parti düzenlediler. Tam olarak ne yaşandığını ortaya çıkarmak için bir soruşturma başlattık.”

“İKİ HAFTA POLİS MERKEZİNDE YATTILAR”

Berckmans Flemenkçe yayın yapan De Standaard gazetesine ise, yaklaşık 15-20 askerin Kasım ayında iki hafta boyunca Ganshoren polis merkezinde yattığını söyledi. Ganshoren’deki polis merkezi, terörle mücadele operasyonları kapsamında baskınların düzenlendiği Molenbeek kasabasının yakınında bulunuyor. Berckmans, La Derniere Heure’ün Salı günü, polis merkezinde bir toplu seks partisi yapıldığı yönündeki iddiaları yayımlaması üzerine soruşturma başlatıldığını söyledi.

“O DÖNEMDE ÜST DÜZEY ALARM VERİLMİŞTİ”

130 kişinin yaşamını yitirdiği Paris saldırılarının ardından Belçika başkentide üst düzey alarm seviyesine geçilmişti. Ülkede okullar, mağazalar ve metro günler boyunca kapatılmıştı.Terörle mücadele ekipleri Paris saldırılarıyla bağlantılı olduğu düşünülen zanlıların yakalanması için operasyonlar gerçekleştirmiş, kente askeri birlikler sevk edilmişti.