Kardeşlerin kedi kavgası!

Şebnem Çaba ile Çiğdem Kayalı, önceki akşam Beşiktaş'taki Yahya Efendi Türbesi'ne gitti. Sosyetik kardeşler, bahçedeki kedilere su atan kadınlarla tartıştı.

Kardeşlerin kedi kavgası!
Takvim'in haberine göre önceki akşam Kadir Gecesi olunca ünlüler de cami ve türbelere koştu. Bu isimlerden biri de Şebnem Çapa ile Çiğdem Kayalı'ydı. İkiliye Şebnem Çapa'nın kızı Ceylan ile dostları Güliz Onursal da katıldı.

Saat 21.30 civarında Beşiktaş'taki Yahya Efendi Türbesi'ne giden sosyetikler, içeride dua etti. Şebnem Çapa ile Çiğdem Kayalı'nın huzuru, çıkışta kaçtı. Neden ise Yahya Efendi Türbesi'nin bahçesindeki kedilerdi.

Çapa ile Kayalı, iki yaşlı kadının kedilere su atarak kovduğunu görünce öfkelendi. Sosyetik kardeşler, "Önce evinizin önünü temizleyin. O kediler, çoğu insandan temizdir" diye bağırdı. Kadınların yanıtı "Siz de biraz kabristana saygı duyun. Kediler mezarlara tuvalet yapıyorlar. Çok istiyorsanız türbenin önüne kulübe yaptırın" oldu. Araya giren vatandaşlar "Ayıptır. Bu mübarek günde kediler yüzünden kavga etmeyin" diyerek her iki tarafı da susturdu.