'Karısına tecavüz'den yargılandı

8 yıllık eşi Ö.T’ye tecavüz ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan İzmirli iş adamı V.T, suçlamaları reddetti. Dava ertelendi...

'Karısına tecavüz'den yargılandı
Yeni Asır'da yer alan habere göre İzmir'de faaliyet gösterirken ekonomik sıkıntı nedeniyle batan bir şirketin sahibi, 8 yıldır evli olduğu eşine tecavüz etiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı.

İzmir Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan ilk duruşmaya işadamı V.T, kendisinden şikayetçi olan eşi Ö.T. ile iki tarafından avukatları katıldı. Resmi nikahlı eşine zorla tecavüz ettiği iddiasıyla 12 ile 21 yıl arasında hapis istemiyle tutuksuz yargılanan işadamı, mahkemede eşine tecavüz etmediğini öne sürdü.

'Bir çocuk daha yapalım'

Olay gecesini anlatan V.T, "Eşimle 8 yıl önce severek evlendim ve kendisinden bir çocuğum var. Son iki yıldır işlerim kötüye gidince iflas ettim. Söz konusu gece ben eve geldim. Evde eşimin bir bayan arkadaşı vardı. Sonra kendisini bırakacağını söyledi. Kendisinin kullandığı şirket aracı ile bayan arkadaşını evine götürdü. Gecikince ben takip sisteminden eşimin annesinin evine gittiğini tespit ettim. Daha sonra çocuğun durmadığını söyleyip mesaj attım. Eve geldiğinde ekonomik durum yüzünden yine tartıştık. Ben kendisinden boşanmak istiyordum. O ise boşanmak istemiyordu. Ben o gece yine kendisinden boşanacağımı söyledim. Bu tartışmamızdan sonra ben yatak odasına gittim. Sonra kendisi gelerek 'Bir çocuk daha yapalım. Belki bize uğurlu gelir, toparlarız' diyerek beni ikna etmek istedi. Sonra da kendi isteği ile birlikte olduk. Kendisi banyoya girdi ve telefon görüşmesi yaptı. Bir süre sonra kapıya polisler gelerek eşimin benden şikayetçi olduğunu söyledi. İddiaları kabul etmiyorum" dedi.

Mahkeme, işadamının imza denetiminin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.