Karşıyaka ayağa kalktı!

‘Lale devri bitti’ başlığıyla yapılan açıklamada; “Bu kulüpte artık bulunduğu makamın hakkını vermeyen her kim varsa hakkını vereceğiz. Bu da yönetime son uyarımızdır” denildi

Karşıyaka ayağa kalktı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre 21-28 Aralık tarihleri için olağanüstü genel kurul kararı alan Karşıyaka'da taraftarlar suskunluğunu bozdu ve icraatları ile sürekli tartışmalara yol açan yönetime tepki gösterdi. Karşıyaka Çarşı Grubu, 'Lale devri bitti' başlığı ile yayınladıkları bildiride şu görüşlere yer verdi:

"Kulübün ensesine kene gibi yapışmış, çoğu transfer döneminde 200 milyarlık adamları 400 milyara, 300 milyarlık adamları 600 milyara kulübe sokup devre arasında getirdiği çoğu oyuncuyu, Göztepe dahil bir çok kulübe bedavaya götüren sözde Karşıyakalı Menajer bugünler de tesislerimizde cirit atıyor. "Transfer tahtası açılacak transferleri de ben yapacağım" diye caka satıyor. Karşıyaka'nın bu haliyle bile kanını emmeye çalışan tipleri tesislerde barındıran her kim varsa (Başkan, Tesis Müdürü, İdari Manejer, Futbol Şube Sorumlusu) bundan böyle ayağını denk alsın. Bu kulüpte artık bulunduğu makamın hakkını veremeyen kim varsa hakkını vereceğiz. Lale devri sona erdi. Bu onlara son uyarımızdır."

SIR'A TEPKİ VAR


Karşıyaka taraftarı, antrenman ve maçlara çıkmamasına rağmen 1 Aralık 2017 tarihinde antrenör olarak sözleşme yapılan Murat Sır'a da tepki gösterdi. "Murat Sır konusundaki düşüncemizi net bir şekilde dile getirdiğimizi sanıyorduk. Ancak hala tesislerde görüyoruz" denildi. Başkan Mutlu Altuğ ile sürekli birlikte olan Sır'ın sözleşmesi TFF'nin internet sayfasında da yer aldı.

INFİNİTE İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Ağır borç yükü ve mali sıkıntılarından futbol şubesine dışarıdan yatırım ortağı alarak kurtulmaya çalışan ve bu amaçla şirketleşme kararı alan Karşıyaka yönetimi, kulübe talip olan Infinite Group'la İzmir'de görüştü.

Görüşmede kulübü Başkan Mutlu Altuğ ve şirketleşme komitesi, Hollanda'da kurulan firmayı ise Türk kurucusu ve CEO'su Kazım Atilla ile yöneticileri temsil etti. Kulübün borç yapısını ve firmanın sağlayabileceği maddi katkıyı görüşen taraftarın haftaya tekrar bir araya gelecekleri açıklandı.
Konular Spor Haberleri