Karşıyaka 'Ohh' çekti

Yeşil-kırmızılı yönetim 4 futbolcunun 450 bin lirayı bulan peşinatını ödedi sıkıntılı süreci problemsiz şekilde atlattı.

Karşıyaka 'Ohh' çekti
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre Spor Toto 2. Lig'de transfer yasağını rağmen eldeki futbolculara bir bir imza attıran Karşıyaka, sözleşmesi biten ve sözleşme imzaladığı 4 futbolcunun peşinatlarını ödeyerek önemli bir sorunu çözüme kavuşturdu. Geçen sezon 17 gol atarak birçok takımın transfer listesine giren Can Erdem ile Tayfun Pektürk, Abdülhamit Yıldız ve kaleci Behram Zülaloğlu'nun 450 bin lirayı bulan peşinatını dün hesaplarına yatıran KSK yönetimi, oyuncuların takımdan ayrılma tehlikesini sona erdirdi.

Yaşar Holding'in desteğiyle takımda kalmasını istediği oyuncuların geçen sezonki alacaklarını ödeyen yeşil-kırmızılılar, bu 4 tecrübeli ismin yanı sıra sözleşmesi devam eden oyunculara da sezon başlamadan ödeme planı düzenleyip peşinat taksitlerini verecek. Folkart Yapı'dan gelen 295 bin liraya kendi içinden yarattığı kaynakla Can, Tayfun, Abdülhamit ve Behram'a ödeme yapan KSK yönetimi, yeni sponsorluklar için çalışmalarını hızlandırdı.

Teknik adam bulunamadı

Pek çok kulüp yeni sezon hazırlıklarına başlarken Karşıyaka'nın ne teknik direktörü ne de antrenmanlara başlayacağı tarih belli oldu. Teknik direktör Atilla Güneş'le yola devam etmeme kararı aldıktan sonra kulübün tüm futbol yapılanmasından sorumlu olacak bir teknik adam arayışına giren Başkan Mutlu Altuğ, sezonun bitmesinin üzerinden 2.5 ay geçmesine rağmen henüz düşündüğü ismi bulamadı.

Altuğ'un haftalardır yaptığı, "Hafta sonuna kadar teknik direktörümüz belli olur" açıklamaları havada kaldı.

Hurma'yla görüşme

Karşıyaka teknik direktör belli olmadığı için antrenmanların ne zaman başlayacağı ve sezon öncesi kampın nerede yapılacağı da netleşmedi. Başkan Altuğ, sportif direktörlük için geçen hafta görüştüğü Süleyman Hurma'yla bugün İstanbul'da yeniden masaya oturacak. Hurma, ilk görüşmede Karşıyaka'da şartların oluşmaması halinde görev alamayacağını söylemişti.
Konular Spor Haberleri