Karşıyaka zor virajda

Son 3 maçtan puan çıkartamayan ve göreve Mesut Toros’u getiren KSK, bugün Kızılcabölük’le deplasmanda saat 15.00’te karşılaşacak.

Karşıyaka zor virajda
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre TFF 3. Lig 2. Grup'ta Erokspor (1-3), Kırşehir Belediye (2-1) ve son olarak Altındağ Belediye'ye (0-1) yenilerek ligin son sırasına inen Karşıyaka, bugün Denizli deplasmanında zirve yarışı veren Kızılcabölük'ün konuğu oluyor. 6 haftalık görev süresinde kötü gidişe engel olamayan teknik direktör Aytekin Sümbül'ün görevine son verip takımın başına Mesut Toros'u getiren yeşil-kırmızılılar, Denizli'de çıkışa geçmeyi planlıyor.

3 EKSİK VAR

Denizli'ye 50 km uzaklıktaki Kızılcabölük Beldesi'ndeki mücadele saat 15.00'te başlayacak ve hakem Eren Gökmen düdük çalacak. Karşıyaka'da kart cezalıları kaptan Mustafa Aşan ve ikinci kaptan Cenk Özbey'in yanı sıra sakatlığı süren Mustafa Değirmenci bu önemli 90 dakikada görev yapamayacak.
Karşıyaka'nın başında ilk maçına çıkacak olan Mesut Toros, İzmir'e puan ya da puanlarla dönerek takıma özgüven kazandırması bekleniyor.
Konular Spor Haberleri