Karşıyaka'da gidişat kötü!

İzmir ekibinde son haftalarda kaybedilen puanlar sıkıntı yaratmaya başladı.

Karşıyaka'da gidişat kötü!
Yeni Asır Gazetesi'nden Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre TFF 3. Lig 2. Grup'ta Erokspor'dan sonra Kırşehir Belediyespor'a da 2-1 yenilen Karşıyaka 5 puanla 15. sıraya geriledi. Son 3 yılda 2 kez küme düşme üzüntüsün yaşayan KSK 38 yıl sonra yer aldığı ligde sıkıntılı günler yaşıyor. 6 maç sonunda tek galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan yeşil-kırmızılılar taraftarlarını endişelendirmeye başladı. Düşme hattında yer alan Altındağ Bld. (4 puan), Elaziz Bld. (4 puan) ve Ofspor'un (3 puan) galibiyet alamamasına rağmen kolay kolay yenilmemesi endişeyi bir kat daha arttırdı. Sezona Ufuk İskender ile başlayıp ilk hafta sonunda yerine Aytekin Sümbül'ü getiren Karşıyaka yönetimi, bu kan değişikliğinden istediği sonucu alamadı.

SÜMBÜL DE ÇARE OLAMADI

Karşıyaka'nın başında 5 maça çıkan genç teknik direktör Aytekin Sümbül, 4 puan toplayabildi. İzmir'de 3 maça çıkıp 1 galibiyet 2 yenilgi alan Kaf-Kaf deplasmandaki 3 maçtan da 2 beraberlik 1 mağlubiyet çıkartabildi. Taraftarını üzdü.

İZMİR'DE SADECE BİR KEZ SEVİNDİLER

Karşıyaka taraftarının önünde yine sıkıntılı maçlar oynadı. İzmir'de 1-0 geriye düştüğü maçta Kemerspor 2003'ü 2-1 mağlup eden KSK, Düzcespor'a 1-0, Erokspor'a da 3-1 mağlup oldu ve sevenlerini yine üzdü.

Karşıyaka cumartesi günü İzmir'de Altındağ Belediyespor'u ağırlayacak.
Konular Spor Haberleri