Karşıyaka'da herkes ayağa kalktı!

Bir yandan stadını isterken, diğer yandan kurtuluş savaşı veren Karşıyaka, zor günleri aşma adına kenetlendi.

Karşıyaka'da herkes ayağa kalktı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre kulüp başkanlığı döneminde büyük çaba harcadığı Karşıyaka Stadı projesinin tamamlanması için halen mesai harcayan ve önceki gün bu konuda yaptığı açıklamalar yüzünden eleştirilen KSK Divan Başkanı Cihan Büyükoral, dün iki cephede savaş kararı aldı.

Büyükoral, taraftarların "Takım kurtuluş savaşı veriyor, Divan Başkanımız sürekli stadı konuşuyor" eleştirilerine, "KSK Çarşı Grubu Karabük maçımıza ne ile gidiyorsa, o araçta ben de olacağım. Maça onlarla gidip, karşılaşmayı tribünde onlarla birlikte izleyeceğim" dedi.

Statta inşaatın başlamasının ve KSK'nin geleceği olan bu tesisin tamamlanmasının, yeşil-kırmızılı takımın verdiği kurtuluş savaşı kadar önemli olduğunun da altını çizen Büyükoral, şöyle konuştu: "Kurtuluş Savaşı'nda tek yürek olacağız. Bu sezon bitene dek artık şeref tribününde değil, büyük Karşıyaka taraftarının yanında yer alacağım. Ancak Karabük maçı, stat için de eylem planımızın başlangıç noktası olacak. Bundan sonra stadımızın inşaatı tekrar başlayana kadar her maçta, kronometre 35 buçuk dakikayı gösterdiğinde ayağa kalkıp Karşıyaka Stadı için protesto yapacağız. Kimse kalkmazsa da ben stat inşaatının durmasını hep protesto edeceğim."
Konular Spor Haberleri