Karşıyaka'da şifre çözüldü!

Karşıyaka'nın başında 5 maça çıkan ve 7 puan toplayan teknik direktör Kemal Özdeş arzu ettiği puanları toplamayasa da oynattığı futbolla gelecek için umut verdi.

Karşıyaka'da şifre çözüldü!
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Özdeş, yeşil-kırmızılı ekipte çıktığı 5 maçta 18 futbolcuya şans verirken kaleci Agayev, stoper Amisulashvili ve sol bek Çağlar'dan hiç vazgeçmedi.

Özdeş, Ömer Can'a 433, Necati Ateş'e 395, Gökhan Ünal'a 376, Serkan'a 360, Igor'a 350, Tayfun'a 339, Tugay'a 339, Zeki'ye 226, Mehmet Eren'e 197, Mehmet Akgün'e 131, Berkay Can'a 90, Engin Baytar'a 78, Fall'a 37, İbricic'e 36 ve Ersin Veli'ye 8 dakika şans verdi.

İlk maçında son dakika yediği penaltı golüyle Alanya önünde galibiyeti kaçıran Karşıyaka'nın teknik patronu 2-1 kaybettikleri Karabük maçından sonra da sistemde değişikliğe gitti. Orta alanı Zeki ve Tugay'a teslim eden Özdeş, M.Eren'i yanında oturtup Tugay ve Zeki gibi koşan adamlarla orta sahada üstünlüğü ele geçirdi. Özdeş, Ö.Can ve Tayfun gibi teknik kapasitesi yüksek oyuncularla da hücum gücünü arttırdı.

İbricic'i kadro dışı bırakıp diğer oyunculara gözdağı veren Özdeş, haketmeyene forma vermeyeceğinin sinyalini verdi.
Konular Spor Haberleri