Karşıyaka'da Tayfun tamam

Yeşil-kırmızılı yönetim Mustafa Aşan’dan sonra takımın as oyuncularından Tayfun Pektürk’ü de takımda tutmayı başardı.

Karşıyaka'da Tayfun tamam
Yeni Asır Gazetesi'nden Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre yeni sezonda TFF Üçüncü Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Karşıyaka'da takım kaptanı Mustafa Aşan'ın alacaklarında büyük oranda indirip yapıp sözleşmesini 1 yıl daha yenilemesinden sonra bir güzel haber de Tayfun Pektürk'ten geldi. Geçen sezonki alacaklarından 100 bin liralık indirim yapan başarılı forvet oyuncusu 2 yıllık sözleşme imzaladı.

TAKIMDA KALDILAR

Daha önce sözleşmesi biten 9 futbolcuyla nikah tazeleyen yeşil-kırmızılı İzmir temsilcisi, 2 önemli oyuncuyu daha takımda tutmayı başarmış oldu.

Yeşil-kırmızılı ekibin iki as oyuncusu, 18 Haziran'da ilk etap çalışmalarına başlayan takıma 1 Temmuz'da katılacak. Kariyerinde Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir forması da giyen gurbetçi oyuncu Tayfun 3 yıldır Karşıyaka'da 78 karşılaşmaya çıktı, 8 gol attı.

AKPINAR'A ÇAĞRI VAR

KSK'de sezon öncesi futbolda tarihte görülmemiş bir rekor olan 5 bin kombine satmayı hedefleyen yönetim kampanya başlattı. Hafta başında 1000 adet kombine alarak kampanyanın startını veren yönetim ve Başkan Turgay Büyükkarcı ilk meydan okumayı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a yaptı. Büyükkarcı, Akpınar'a, "Biz yönetim olarak 1000 tane futbol kombinesi aldık. Sen kaç bin tane alıyorsun. Sana meydan okuyorum" diye seslendi.
Konular Spor Haberleri