Karşıyaka'nın dönüşü

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezon başından bu yana adı transfer yasakları, ödenmeyen maaşlar nedeniyle yapılan antrenman boykotları, yönetimdeki istifalar ve Dustin Hogue'un lisansı bile çıkarılamadan ayrılması gibi krizlerle anılan Pınar Karşıyaka ...

Karşıyaka'nın dönüşü
Yeni Asır'ın haberine göre Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezon başından bu yana adı transfer yasakları, ödenmeyen maaşlar nedeniyle yapılan antrenman boykotları, yönetimdeki istifalar ve Dustin Hogue'un lisansı bile çıkarılamadan ayrılması gibi krizlerle anılan Pınar Karşıyaka, aylar sonra ilk kez rahat bir nefes almanın mutluluğunu yaşıyor.

Sponsor Yaşar Holding'in devreye girerek transfer yasağını kaldırdığı Karşıyaka, eksilen kadrosunu pivot Marko Banic ve guard Byron Allen'la takviye etti.

Holdingin talebiyle eski başkanlardan ve eski Adalet Bakanı Hasan Denizkurdu, takımla bire bir ilgilenmeye başladı.

Yaşar Holding yönetimi de oyuncular ve teknik heyetle bir araya gelerek moral aşıladı. Eksikler nedeniyle ligdeki kritik Muratbey Uşak deplasmanına 7 kişilik kadroyla çıkan Karşıyaka, rakibini 92-86 yenerek haftalar sonra ilk kez düşme hattından sıyrıldı.

Bu arada eşi doğum yapan Jones'un ABD'den hafta içi döneceği bildirilirken, Karşıyaka'da yeni transferler Banic ve Allen da FIBA Şampiyonlar Ligi'nde forma giyebilecek.
Konular Spor Haberleri