Karşıyaka'nın kader virajları!

Karşıyaka 9 gün içinde Altındağ Bld, Kızılcabölük ve Osmaniye ile son derece kritik 3 maça çıkacak. Bu maçlar KSK’nin hedefini belirleyecek.

Karşıyaka'nın kader virajları!
Yeni Asır Gazetesi'nden Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre 38 yıl aradan sonra düştüğü TFF 3. Lig'de istikrarsız sonuçlar alan ve son 2 maçta "sıfır" çekince 5 puanla kendisine düşme hattının hemen üzerinde yer bulan Karşıyaka, 9 gün içinde 3 kritik sınava çıkacak. Yeşil-kırmızılılar cumartesi günü İzmir'de henüz galibiyet alamayan Altındağ Belediyespor'u konuk edecek. Kaf- Kaf, maç kazanamamasına rağmen 4 beraberlik 2 yenilgiyle dirençli bir ekip görüntüsü çizen Ankara ekibinden sonra zirve yarışı veren Kızılcabölük'le 17 Ekim Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak.

AYTEKİN SÜMBÜL'E GÜVEN OYU

Karşıyaka bu maçtan sonra ise 22 Ekim Pazartesi günü İzmir Atatürk Stadı'nda Osmaniyespor Futbol Kulübü'nü ağırlayacak. Son oynanan Kırşehir Belediyespor maçında taraftarların istifaya davet ettiği teknik direktör Aytekin Sümbül'le yola devam edileceği açıklandı. Ufuk İskender'in yerine ligin 2. haftasında göreve gelen Sümbül'ün bu 3 maçtan alacağı sonucun büyük önem taşıdığı belirtiliyor.
Konular Spor Haberleri