Karşıyaka'nın yorgun günleri!...

Karşıyaka'nın maç yapmadan geçireceği 5. haftada rakipler çarşamba mesaisi yapıp oldukça yorulacak...

Karşıyaka'nın yorgun günleri!...

PTT 1. Lig'de yer alan diğer takımlar 7 günde 3 maç yaparken, Kaf-Kaf 2 maç oynayacağı için diri kalacak

PTT 1. Lig'de sezona zor bir fikstürle giren ancak 3 maçtan 4 puan çıkartan Karşıyaka, 18 Eylül Çarşamba günü oynanacak 5. hafta maçlarını dinlenerek geçirmenin avantajını yaşayacak. 15 Ocak Pazar günü Orduspor'la İzmir Atatürk Stadı'nda 4. hafta mücadelesinde karşılaşacak olan yeşil-kırmızılılar 21 Eylül Cumartesi günü de 6. hafta maçında deplasmanda Manisaspor'a konuk olacak. 5. haftayı Karşıyaka bay takım olarak dinlenerek geçirirken rakipler çarşamba mesaisinde yorulacak.

Tüm takımlar 7 gün içinde 3 maçla yorulurken Kaf-Kaf hafta içini daha az yıpranarak geçirecek. Manisaspor, çarşamba akşamı Orduspor deplasmanında mücadele edip perşembe günü evine dönecek ve 2 gün sonra KSK'yi ağırlamak zorunda kalacak. İlk haftalarda güçlü rakipleriyle mücadele etmek zorunda kalan yeşil-kırmızılılar, bay geçeceği hafta maçların çarşamba günü oynanmasıyla biraz olsun nefes almış olacak.

A2 takımını 5-2 yendiler

Karşıyaka, önceki akşam A2 takımı ile yaptığı hazırlık maçı sonrası dünü dinlenerek geçirdi. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar oyuncularının son durumunu görmek için A2 takımıyla yapılan maçta ayak bileğinden hafif sakatlığı bulunan Ars ve kaleci Bicik'i oynatmadı. A Takım, A2 takımını 5-2 mağlup ederken yeni transferlerden Kerem Bulut bir gol attı.

YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri