Kartal golcüye kavuştu

Mario Gomez’in gidişinin ardından 4 koldan golcü arayan Beşiktaş’ın anlaşma sağladığı Vincent Aboubakar dün İstanbul’a geldi...

Kartal golcüye kavuştu
Takvim'de yer alan habere göre geçen sezon Süper Lig'de gol krallığı yaşayan ve şampiyonlukta çok büyük pay sahibi olan Mario Gomez'in Wolfsburg'a gitmesinin ardından 4 koldan golcü arayan Beşiktaş mutlu sona ulaştı. Siyah-Beyazlılar'ın Porto'dan kiraladığı Vincent Aboubakar dün İstanbul'a geldi. Kamerunlu golcü sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1 yıllık imzayı atacak.

FARK YARATACAĞIZ

Transferin maliyeti ise KAP sonrası netleşecek. Alınan bilgilere göre Beşiktaş, Porto'ya 3 milyon Euro, Aboubakar'a ise 2.5 milyon Euro ödeyecek. Öte yandan Başkan Fikret Orman forvet transferiyle ilgili konuştu. Fark yaratmak için transferler yaptıklarını belirten ve Vincent Aboubakar'a değinen Fikret Orman, "Biz yeni stadımızda iyi bir izlenim yaratmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Bu yüzden farklı tarzda oyuncular alıyoruz ve bugün de Porto'dan genç bir forvet aldık. Mario Balotelli'yi de takımımızda görmek büyük bir zevk olurdu, ancak çok zorlu bir oyuncu. Onunla ilgili çok fazla şey okuduk. Artık transferi düşünmüyoruz" ifadesini kullandı.
Konular Spor Haberleri