Kartal Neto ile anlaştı!

Kaleci transferinde artık sona yaklaşan Beşiktaş, Juventus'un Brezilyalı kalecisi Neto ile prensipte anlaştı. Yöneticiler, Juventuslu eldiveni her an açıklayabilir.

Kartal Neto ile anlaştı!
Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş kaleci transferinde artık son dakikaları yaşıyor. Bir süredir kaleci ve stoper arayışlarını sürdüren Siyah- Beyazlı yönetim listede bulunan Mandanda, Ramos ve Ryan'ı geri plana itti. Arayışlar sürerken Juventus'ta forma şansı bulamayan Norberto Neto ile her konuda anlaşıldı.

YÖNETİM BASTIRIYOR

Juventus Beşiktaş'ın yaptığı ilk teklifi yetersiz bulunca bu transfer askıya alınmıştı. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim fiyatı artırma kararı aldı. Önümüzdeki günlerde İtalya'ya gidecek olan yöneticilerin Neto'yu transfer ederek Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.

Taraftarlar da kaleci transferinin bitmemesinden rahatsız. Sosyal medyadaki Beşiktaş taraftarları ikinci yarıya iyi bir kaleci ile başlamaları gerektiğini vurguluyor.

Yarın başlayacak lig maçları öncesi teknik direktör Şenol Güneş yönetimden kaleci transferinin bitmesini istiyor. Öte yandan Beşiktaş'ın Boyko ve Ospina için de girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.
Konular Spor Haberleri