İsmail Kartal: 'Suçluyuz, özür diliyoruz'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor'a elendikleri karşılaşmadan dolayı başta kendisi olmak üzere suçlu olduklarını ve özür dilediklerini söyledi.

Kartal: 'Suçluyuz, özür diliyoruz'
CİHAN'da yer alan habere göre takımın sahasında Bursaspor'a 3-0 yenilerek Türkiye Kupası'ndan elendiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "İlk maçta önemli bir avantaj elde etmiştik. Türkiye Kupası'na başlarken 'Gençlere şans verip takıma oyuncu kazandırmak ve az oynayan oyuncuları oynatıp hazır tutmak' sloganımız vardı. Kupadaki maceramız buraya kadarmış. Maç içinde bizim de pozisyonlarımız vardı. Sonuç olarak 3-0 mağlup olduk. Rakip şu anda ligde en iyi oynayan takımların başında geliyor. Finalde kendilerine başarılar diliyorum." dedi.

Alınan mağlubiyetten dolayı taraftarlardan özür dilediklerini kaydeden İsmail Kartal, "Böyle bir mağlubiyetten dolayı özür diliyorum. Fenerbahçe gibi bir takım sahasında 3-0 mağlup olmamalı. İlk başta ben suçluyum. Bu maç geride kaldı. Hafta sonu şampiyonluk yolunda rakibimizin bir derbi maçı var. Bizim de Başakşehir ile oynayacağımız lig maçı var. Yarından itibaren bu maça yönelik çalışmalara başlayacağız." diye konuştu.
Konular Spor Haberleri