Beşiktaş'tan transfer şov!

Beşiktaş'ın file bekçisi Boyko dün sağlık kontrolünden geçti. Ukraynalı eldiven, "Buraya şampiyonluk için geldim"açıklamasında bulundu .Aras Özbiliz ve Delgado KAP'a bildirildi. Douglas aşkı ise yeniden depreşti.

Kartal'dan transfer şov!
Beşiktaş'ta dün hareketli dakikalar yaşandı...

Takvim'de yer alan habere göre
önceki gün anlaşma sağlanan yeni transfer Boyko Acıbadem Sports'a gelerek burada bir dizi sağlık testine tabi tutuldu. Kan testinin ardından efor testine geçen Ukraynalı eldivene çeşitli tetkikler yapıldı. Boyko, Beşiktaş'ın kariyeri açısından büyük bir ilerleme olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş'ın bu sezon çok iyi gittiğini biliyorum. Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim" dedi.

DNIPRO'DAN STOPER DE GELEBİLİR

Beşiktaş'ta transfer listesinde olan oyunculardan Aras Özbiliz ve Alexis Delgado önce KAP'a bildirildi. Aras İstanbul'a geldi. Rusya'nın Spartak Moskova takımında forma giyen 25 yaşındaki Ermeni futbolcu Aras için 1.3 milyon euro bonservis bedeli ödenecek ve 3.5 senelik anlaşma imzalayacak. Aras, Rayo Vallecano'ya kiralanacak. Öte yandan Beşiktaş, Dnipro'nun Brezilyalı stoperi Douglas'ı yeniden gündemine aldı.

ARAS ÖZBİLİZ BAKIRKÖY'DE DÜNYAYA GELDİ

Beşiktaş'ın yeni transferi Aras Özbiliz dün İstanbul'a geldi. 25 yaşındaki oyuncu Bakırköy'de doğdu. Daha sonra ailesi ile Hollanda'ya gitti ve burada büyüdü. Aras bir röportajında; "Ben Türk değilim. Ermeniyim. Sadece Türkiye'de doğdum. Onun dışında da Hollanda'da büyüdüm ve orada yaşadım" sözlerini kullanmıştı.

DENYS BOYKO AVRUPA LİGİ'NDE EN İYİ KALECİ

Beşiktaş OPTA verilerine göre Avrupa Liginin son iki yıldaki en iyi kalecisini transfer etti. Ukraynalı kaleci son 2 sezonda 84 kurtarışla en fazla kurtarış yapan isim oldu. 29 maçta 29 gol yiyen Boyko, 13 maçta ise kalesinde gol görmedi. 84 kurtarış yapan Boyko ayrıca %74 gibi mükemmel yüksek bir kurtarış oranı yakaladı.
Konular Spor Haberleri