İsmail Kartal'dan veda açıklaması!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal görevden ayrıldığını açıkladı.

Kartal'dan veda açıklaması!
CİHAN'da yer alan habere göre Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal görevinden ayrıldığını açıkladı.

Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında Kasımpaşa'yı 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan teknik direktör İsmail Kartal, Fenerbahçe teknik direktörlüğü görevinin sona erdiğini söyledi. Kartal, yaklaşık 1,5 ay önce Başkan Aziz Yıldırım'la görüştüğünü ve istifasını verdiğini belirterek, şunları söyledi:

"Ben göreve geldikten sonra 8. haftadan sonra yükselişimiz olacağını söyledim. Sezonun ilk yarısını lider bitirdik. Kurşunlanma olana kadar liderdik. Yabancılar gitmek istedi, psikolojik olarak kötü duruma geldiler. Kupada yarı finale geldik. Galatasaray sezon başından beri iyi oynamasa bile bireysel olarak iyi isimler vardı. Galatasaray'ı ve Hamza Hoca'yı tebrik ediyorum. Ülkenin üç güzide kulübü iyi bir yarış çıkardı. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. 74 puanla geçen sezon şampiyon olduk bu sezon ikinci olduk."

"KARARIMI 1.5 AY ÖNCE ALMIŞTIM"

Fenerbahçe'den ayrılık kararını 1.5 ay önce aldığını ve bu kararını Başkan Aziz Yıldırım'a ilettiğini açıklayan Kartal, "Avrupa'nın en yaşlı ikinci takımı olmamıza rağmen şampiyonluk yarışında en az gol yiyen ve en az kaybeden takım olduk. Başarısız gibi gösterilmemizi kabul etmiyorum. Başkanımızla 1,5 ay önce konuştuğumuzda devam edeceğimizi söyledi. Ben kendisine o zaman da devam etmek istemediğimi söyledim. Dün başkanla konuştuk ve bir değişim olması için başkana görevi bırakmak istediğimi söyledim. Yalnız bırakıldık ama ben kaçmadım. Görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Bütün taraftarlarımızdan şampiyon olamadığımız için özür diliyorum." şeklinde konuştu.
Konular Spor Haberleri