Kartal'ın forveti belli oluyor

Beşiktaş yönetimi, taraftarların sabırsızlıkla beklediği forvet transferini bu hafta içi bitirerek İspanya kampına yetiştirmek istiyor. İspanyol Negredo'nun ön çıktığı listede Gignac ve Bony de yer alıyor.

Kartal'ın forveti belli oluyor
Yeni Şafak'tan Süleyman Hatısaru'nun haberine göre Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdürürken, yönetim, yeni golcüyü kampa yetiştirmek istiyor. Siyah-beyazlılarda en önemli aday İspanyol golcü Alvaro Negredo olarak öne çıkıyor. Bonservisi Valencia'da bulunan 31 yaşındaki golcü, geçen sezonu Premier Lig ekibi Middlesbrough'da kiralık geçirmiş ve 10 gole imza atmıştı. İspanyol ekibiyle 2019 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen, kadroda düşünülmeyen Negredo, Beşiktaş'tan yıllık 4 milyon Euro talep ediyor. Siyah-beyazlılar ise bir yandan oyuncunun maaşını aşağı çekmek için uğraşırken, diğer yandan da Valencia'ya kiralama bedeli ödemeden transferi bitirmek istiyor. Beşiktaş transfer komitesinin, bu hafta içinde Negredo'nun menajeriyle bir kez daha bir görüşme yapması bekleniyor.

BAŞKANIN GİGNAC İNADI

Kulüp başkanının ısrarla istediği Gignac içinse kulübü Tigres, yüksek bonservis istiyor. Siyah-beyazlılar, Manchester City'den Wilfried Bony için de temaslarını sürdürüyor. Bu arada İnter'den transfer edilmek istediği Miranda konusunda İtalyan kulübün sorun çıkardığı da öğrenildi.
Konular Spor Haberleri