Kartopu savaşı Murat Ceylan'a pahalıya patladı!

'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Murat Ceylan, kartopu oynarken ayak bileğimin kırdı. Klip çekimlerini ertelemek zorunda kalan genç şarkıcı, 6-7 hafta tedavi göreceğini duyurdu.

Kartopu savaşı Murat Ceylan'a pahalıya patladı!
Milliyet'te yer alan habere göre kartopu savaşı sırasında yaşadığı talihsiz bir olay yaşayan Murat Ceylan, alçıya alınmış bacağının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

"SİNİRDEN AYAĞIMA ÇEKİÇLE VURMAK İSTİYORUM"

Sol ayak bileğini kıran Ceylan, İnstagram'da yayımladığı kareye, "Tüm takipçilerime merhaba. Dün gece yaşadığım sıkı bir kartopu savaşından sonra sıra bu başarılı performansımın ödülünü almaya gelmişti ve otoriteler bana uzun süren oylamalar sonucu sol ayak bileğimin kırılmasını ve bağlarımdan bazılarının geçen ödem sonucu perşembe günü belli olacak sonuca göre (operasyon ya da değil) ödülüne layık gördüler. Hayır yani acayip bir tempomun içinde bu nasıl beni buldu anlamıyorum 6-7 hafta bununla mücadele edeceğim. Sinirden ayağıma çekiçle vurmak istiyorum. Neyse artık başa gelen çekilir. Buradan da 'which way' için klip çekimlerimin erteleneceği haberini vermek isterim. Neyse moral bozmuyoruz. C.Ronaldo gibi toparlayacagım kendimi. Motivasyon mesajlarınıza hayır demem" notunu düştü.

Kartopu savaşı Murat Ceylan'a pahalıya patladı!