Kate Middleton'ın tercihi hangi Türk tasarımcı oldu?

Türk modacıların tasarımlarını tercih eden Prenses Kate, bu kez merkezi Şişli'de bulunan Manu Atelier marka çantayı kullandı.

Kate Middleton'ın tercihi hangi Türk tasarımcı oldu?
Akşam Gazetesi'nin haberine göre stiliyle pek çok moda dergisi tarafından övgüyle bahsedilen İngiltere’nin Cambridge Düşesi Kate Middleton, eşi Prens William ile birlikte İskoçya’nın Dundee kentindeki Victoria and Albert Müzesi’nin açılışına gitti. Ziyaret öncesi halkı selamlayan Dük ve Düşes, sempatik tavırlarıyla yoğun ilgi gördü. Daha önce Erdem Moralıoğlu'nun imzasını taşıyan bir palto giyen Middleton, yine tercihini bir Türk tasarımcıdan yana kullandı.

Düşes, bu kez Alexander McQueen imzalı elbisesini, dünya çapında bilinen Türk markası Manu Atelier’in çantasıyla tamamladı. Beste ve Merve Manastır kardeşlerin kurduğu markanın klasik ve şık modelini tercih eden Middleton’ın tarzı büyük beğeni topladı.

Kurucusu iki kız kardeş

Merkezi Şişli olan markanın yaratıcıları, Beste ve Merve Manastır adlı iki kız kardeş. 2014 yılına uzanan bir geçmişi olan markanın bu yeşil çantası, markanın 2017 sonbahar koleksiyonundan… 

Kate Middleton'ın tercihi hangi Türk tasarımcı oldu?