Katie Holmes ve Jamie Foxx üç yıldır birlikteymiş

Dünyanın en dikkat çekici boşanmalarından olan Katie Holmes ve Tom Cruise ilişkisi halen kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.

Katie Holmes ve Jamie Foxx üç yıldır birlikteymiş
Sözcü'de yer alan habere göre ikili bundan yaklaşık dört yıl önce 2012 yılında ayrılmıştı. Tom Cruise’la boşanmalarının ardından adı hiçbir aşk dedikodusuna karışmayan ve özel hayatına bir hayli dikkat eden oyuncu Katie Holmes’un üç yıldır aktör Jamie Foxx’la birlikte olduğu ortaya çıktı.

Boşandıktan bir yıl sonra Foxx’la birlikte olmaya başlayan güzel oyuncu, eski eş Tom Cruise’un bu ilişkiye nasıl tepki vereceğini bilemediği için ilişkisini sır olarak tutuyordu.

FOXX’UN YAKIN ARKADAŞI AÇIKLADI

37 yaşındaki ünlü oyuncu Katie Holmes’un üç yıldır ünlü aktör Jamie Foxx’la birlikte olduğu iddiaları doğruluk kazandı. Foxx’un yakın arkadaşı, Real Houseviwes of Atlanta şovunun yıldızlarından Claudia Jordan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, Foxx’la hiç beraber olup olmadıkları sorulduğunda şu yanıtı verdi: ‘Jamie benim çok yakın arkadaşım, onunla hiç beraber olmadık. O zaten Katie’yle (Holmes) çok mutlu’...