Katil sevgiliye son bakış

Kız arkadaşıyla evlenmesine sıcak bakmadıkları gerekçesiyle 5 yakınını öldüren Denizhan Dener’in cenazesi, savcılığın özel izniyle sevgilisi Hanım Kaya ve arkadaşlarına teslim edilerek son yolculuğuna uğurlandı.

Katil sevgiliye son bakış
Yeni Asır'da yer alan habere göre Adana'da iddiaya göre kız isteme yüzünden çıkan anlaşmazlık sonucu emekli vali olan eniştesi, iki halası ile iki kuzenini öldürdükten sonra intihar eden Suphi Denizhan Dener, toprağa verildi. Dener'i son yolculuğuna, istemeye gidecekleri kız arkadaşı Hanım Kaya uğurladı. Merkez Kurtuluş Mahallesi'nde 3 Mayıs'ta emekli vali İsmet Metin (76), eşi Nurşen Metin (68), kızları Senem Metin (41), Gönül Cengiz (66) ile onun oğlu Suphi Cumhur Cengiz'i (38) tabancayla öldürüp aynı silahla intihar eden Suphi Denizhan Dener'in (39) cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'ndan sevgilisi Hanım Kaya ve dayısının oğlu ile bir grup arkadaşı tarafından dün sabah alındı.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Dener'in cenazesi Kabasakal Mezarlığı'na getirilirken, 6 yıllık sevgilisi Hanım Kaya da mezarlığa geldi.

İmamla birlikte 25 kişi cenaze namazını kılarken, yere oturan Hanım Kaya, gözyaşı döktü. Suphi Denizhan Dener, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.Dener'in öldürdüğü halası Gönül Cengiz ile oğlu Suphi Cumhur Cengiz önceki gün toprağa verilmişti.

Denizhan'ın diğer halası Nurşen Metin ile onun emekli vali eşi İsmet Metin ve kızı Senem Metin'in cenazeleri de Hatay'da son yolculuklarına uğurlandı.