Kayıp 7 kadından 4'ü ölü bulundu!

ABD'de Ohio'ya bağlı bir kentte kaybolan 7 kadından 4'ü ölü bulundu. Üst üste gelen vakalar seri katil şüphesini beraberinde getirdi.

Kayıp 7 kadından 4'ü ölü bulundu!
Sabah'ın haberine göre ABD'nin Ohio eyaletine bağlı Chillicothe kasabasında iki yılda 7 kadın kayboldu ve bunlardan 4'ü ölü bulundu.

Bu vakaların üst üste gelmesi üzerine ortada bir seri katil vakasının olabileceğinden şüphelenen Fedaral Soruşturma Bürosu FBI, her bir vaka üzerine özel araştırmalar yapıyor. 2013'ün nisanında 25 yaşındaki Megan Lancaster'ın bir anda ortadan kaybolması önce basit bir vaka olarak değerlendirmişti.

Fakat bundan 13 ay sonra iki kadının daha ortadan kaybolmasıyla polis alarma geçti. Kayıp kadınlardan 30 yaşındaki Tameka Lynch'in, kaybolduğu tarihten 21 gün sonra ölü bulunması ise seri katil şüphesine neden oldu.

2014'ün mayısına kadar yaşanan 3 kayıp ve 1 cinayet vakasının ardından FBI, seri katili bulmak için kasaba genelinde arama başlattı, fakat aylar sonra kent, 2 yeni kayıp vakasıyla daha sarsıldı. 3 Kasım'da 37 yaşındaki Wanda Lemons bir anda ortadan kaybolurken bir ay sonra da 20 yaşındaki yeni evli Shasta Himelrick esrarengiz bir şekilde kayıplara karıştı.

Kaçırılmadan kısa bir süre önce hamile olduğu öğrenilen Himelrick, bu yılın ocak ayında kentteki Scioto Nehri'nde ölü bulundu. FBI, kayıp kadın cinayetlerinin arkasındaki ismi hâlâ bulamazken, bu yıl geçtiğimiz haftalarda kasabada iki kadının daha ölü bulunduğu öğrenildi.

11 Mayıs'ta kaybolan Tiffany Sayre, 20 Haziran'da çıplak halde bir drenaj borusunun içinde ölü bulundu.

29 Mayıs'ta kaybolan 38 yaşındaki Timberly Claytor'un cesedi ise kayıplara karıştığı gün bulunmuştu. 2013'ten bu yana şehirde kaybolan kadınların 3'ü hâlâ aranırken kurbanların arkadaşları ve yakın çevresi ise onların hayatlarından şüphe ediyor.