Kayıp işçinin cesedi 8 ay sonra bulundu!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, eşi ve eşinin sevgilisi tarafından öldürülen inşaat işçisi Bayram Dişkaya'nın cesedi, atıldığı Atatürk Barajı göletinde tam 8 ay sonra bulundu.

Kayıp işçinin cesedi 8 ay sonra bulundu!
Sabah'tan Nazlı Nomer'in haberine göre inşaat işçisi Bayram Dişkaya, geçen yıl Ekim ayında aniden ortadan kayboldu. Eşine ulaşamayan P.D polise kayıp başvurusu yaptı ve ardından atv'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına çıktı ve gözyaşı döküp eşinin bulunmasını istedi. Araştırma başlatan polis aylardır kayıp olan Bayram Dişkaya'nın eşi P.D. ve yasak aşk yaşadığı M. Ç. tarafından öldürdüğünü ortaya çıkardı. Cinayeti itiraf eden ve Dişkaya'nın cesedini ayağına taş bağlayarak Fırat Nehri'ne attığını söyleyen M.Ç ile Dişkaya'nın eşi P.D. tutuklandı.

120 KİŞİLİK EKİP ARADI

Savcılığın istğei üzerine Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan 120 kişilik ekip Bayram Dişkaya'nın cesedini bulmak için ilçeye geldi. Atatürk Barajı göletinde sualtı robotuyla arama yapan ekipler 46 metre derinlikte Dişkaya'nın cesedine bulup kıyıya çıkardı. Ceset, otopsi için Diyarbakır Adli Tıp morguna gönderildi.