Kayıp kızların ikisinden haber çıktı!

İzmir'in Tire ilçesinde okula gitmek için evden ayrılan 15 yaşındaki lise öğrencisi, 4 gün sonra Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulundu. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Kayıp kızların ikisinden haber çıktı!
İHA'nın haberine göre İzmir'in Tire ilçesi Bahçekahve semtinde oturan dedesi Kadir Ezgi’nin evinde kalan lise öğrencisi Pınar Ezgi (15), dört gün önce okula gitmek üzere sabah 08.00’de evden ayrıldı ve genç kızdan bir daha haber alınamadı. Pınar Ezgi’nin babası Selim Ezgi, kızının bulunması için emniyete ve jandarmaya başvurdu. Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri de her yerde genç kızı aramaya başladı. Tire Emniyet Müdürlüğü'nün kurduğu özel ekip kurdu, her yeri didik didik etti. Pınar Ezgi, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde bulundu. Olayla ilgili ise F.K. isimli bir kişi gözaltına alındı. Pınar Ezgi jandarma tarafından teslim alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYIP ELİF DE BULUNDU!

Öte yandan Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Aydın'ın Germencik ilçesindeki evlerinden 4 gün önce ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Elif Yalçıntürk'ün (18) İzmir'de bir kız arkadaşının evinde olduğu ortaya çıktı.

3 gün boyunca hayatından endişe ettikleri kızlarından gelecek bir haber bekleyen yakınları, dün tekrar cep telefonundan kızlarını aradı. Telefonun kapalı olmaması üzerine umutlanan ailesi, bir süre sonra telefonu kızlarının açmasıyla daha da büyük sevinç yaşadı. Genç kızın, İzmir'in Konak ilçesi Basmane semtinde bir kız arkadaşının evinde kaldığı söylemesi ile Yalçıntürk Ailesi rahat bir nefes aldı.

Genç kız, İzmir'e gelen anne ve babasıyla evlerine döndü.