Kayıp kuaför vahşet kurbanı!

Adana’da 10 yıl önce kaybolan kuaför Oğuzhan Ekinci’nin sevgilisinin ağabeyi ve arkadaşları tarafından işkence yapılıp, boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili 7 kişi tutuklandı.

Kayıp kuaför vahşet kurbanı!
Sabah'tan Ziya Ramoğlu'nun haberine göre Adana'da kuaför salonu işleten Oğuzhan Ekinci (23) ve Mersin'in Tarsus ilçesinde özel bir üniversitede okuyan 27 yaşındaki Gülşen Yüksel, 10 yıl önce tanışıp, evlenmeye karar verdi. Ancak genç kızın ailesi karşı çıktı.

Ağabeyleri Cengiz, Bülent ve Muhammet Ali Yüksel, genç kızdan bu ilişkiyi bitirmesini istedi. Gülşen uyarılara rağmen sevgilisi ile görüşmeyi sürdürdü. Durumdan haberdar olan Cengiz Yüksel, kız kardeşini arayarak sevgilisi ile birlikte görüşmeye çağırdı. Cengiz, Muhammet Ali Yüksel ve 5 arkadaşı, Oğuzhan Ekinci'yi bir otomobile bindirip kaçırdı. Zanlılar, bir eve götürdükleri gence 4 gün boyunca işkence etti. Yüksel kardeşler ve arkadaşları, daha sonra Ekinci'yi boğarak öldürdü. Ekinci'nin cesedini bir kilime sarıp Mersin'in Silifke ilçesindeki Kızkalesi'ne gömüp, üzerine beton döktüler. Daha sonra mezar yeri belli olmasın diye üzerine kaya kütleleri koydular. Bu arada sevgilisinden haber alamayan Gülşen Yüksel, ağabeylerine "Onu öldürdünüz, sizi ihbar edeceğim" dedi. Ancak kısa süre sonra Gülşen Yüksel de ortadan kayboldu.

GENÇ KIZ HALA KAYIP

10 yıl sonra faili meçhul dosyalar yeniden açıldı ve 'özel bir ekip' kuruldu. İddiaya göre vicdan azabı çeken bir kişinin polise her şeyi anlatmasıyla olay aydınlatıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 11 şüpheliden Muhammed Ali Yüksel ile arkadaşları Mustafa E, Hüseyin Y, Kemal D, Haluk K, Muhammed O. ve Bülent A. tutuklandı. Cengiz ve Bülent Yüksel'in de işledikleri başka bir suçtan dolayı cezaevinde oldukları belirlendi. Kayıp olan Gülşen Yüksel'in de öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, zanlıları sorguya aldı. Ancak zanlılar genç kızdan haberleri olmadığını öne sürdü.