Kayseri'deki dehşetin kan donduran ayrıntıları!

Kayseri’de, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Erol Adıyaman, eşi ve 3 çocuğunu öldürdü. İntihara kalkışan Adıyaman’ın, kızının kendisinden habersiz evlendirileceğini duyunca dehşet saçtığı iddia edildi.

Kayseri'deki dehşetin kan donduran ayrıntıları!
Sabah Gazetesi'nden Ali Altundaş'ın haberine göre Kayseri'de, iddiaya göre kızının kendisinden habersiz evlendirileceğini duyan 41 yaşındaki Erol Adıyaman, tartıştığı eşi ve 3 çocuğunu öldürüp, intihara kalkıştı. İkinci kattaki evin penceresinden atlayan Erol Adıyaman'ın durumu ciddiyetini koruyor.

NEDEN BENDEN HABERSİZ?

Olay önceki gece Melikgazi ilçesi Tacettinveli Mahallesi'nde meydana geldi. Sigortacılık yapan Erol Adıyaman (41) iddiaya göre 16 yaşındaki kızı Selanay'ın kendisinden habersiz evlendirileceğini duydu. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen Adıyaman evde alkol aldığı sırada ikinci eşi Safiye Adıyaman'a "Neden kızımı benden habersiz evlendiriyorsunuz?" diyerek tartışmaya başladı. Bu sırada evde bulunan çocuklar Selanay, Nazlınur Sultan (7) ve Çınar Berk (3) araya girerek annelerini korumak istedi. Cinnet geçiren Erol Adıyaman önce eşi Safiye Adıyaman'ı daha sonra çocukları Çınar, Nazlınur ve Çınar Berk'i bıçaklayarak öldürdü. Evi ateşe veren Erol Adıyaman daha sonra ikinci kattaki evlerinin penceresinden aşağıya atladı. Elindeki bıçağın üzerine düşen Adıyaman ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırılan Erol Adıyaman'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Evdeki yangın ise itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

'BABA YAPMA' DİYE YALVARDILAR

Geçen yıl psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Adıyaman'ın katlettiği eşi ve üç çocuğunun cesetleri otopsi için morga kaldırıldı. Erol Adıyaman'ın komşuları olayla ilgili şunları söyledi: "1.5 yıl önce taşınmışlardı. Çiftin tartışma sesleri geldi. Bir süre sonra çocukların 'Baba ne olur yapma' diye bağırdıklarını duyunca polisi aradık."